- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От къде да си закупя тест за наркотици?
Здравейте.Искам да си закупя тест за наркотици,но не такъв който да ме излдва урината и да каже дали взимам, или не,а такъв с който иследвам самата дрога за да знам какво взимам.Да знаете къде случайно ги продават.Имам примерен от e-bay точно и такъф реагент си търся но България.Ако ви интересува защо ми е просто от любопитство с какво се тровя.
http://www.amazon.com/NIK-Drug-Test-.../dp/B001VSHYG8
Доколкото знам, не ги продават тук. Спри дрогата, не се интересувай каква е.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Е все трябва някъде да ги има тези реагенти.Много искам да си купя.
Е все трябва някъде да ги има тези реагенти.Много искам да си купя.
Няма там или не търся правилно може би.Какво написа?
Лоша работа са това наркотиците, един път захванеш ли се с тях живота ти заминава.
Спри ги. Един ден ще съжаляваш. Преди пушех. Спрях цигарите. Сега се чувствам в пъти по - добре. Опитай.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Тестове за наркотици - търсене , виж и в бг-мама със сигурност има такива теми , но тези , които показват само дали си употребявал или не са най-разпространените на пазара .
Щом е от интерес с какво се тровиш не питаш ли дилъра си какво купуваш , все пак се вижда дали е коз или нещо по-тежко ,има и известна разлика в цените , няма как да не знаеш какви наркотици взимаш , какво е качеството да , но самият вид би трябвало да го знаеш
Абе ти си много тъпа.Кое не разбра от НЕ ИСКАМ ДА ИДВА ПО ИНТЕРНЕТ а го търся от тук.Другото което да отговоря на горният пост,според теб дали не мога да разбера дал итревата е трева.Трябва да ми да тествам MDMA с реагенти.А съвети от порядъка спри наркотиците моля да не ми давате щото темат ане е търся помощ а търся тест така че аре да си ги спестите.Моля пишете само по темата тролове.
Абе я се стегни малко, не знам кой е тъп... Аз, защото се опитвам да ти помогна или ти, защото се тровиш със всевъзможни глупости. Като почнете с лапешките си истории, ако мислиш, че е много яко се лъжеш! Не търсел помощ, то попринцип трябва да имаш нещо в главата, за да потърсиш, а това че ти ТРЯБВА помощ е вече друга работа. Станал на 13 и вече почнал с наркотиците и си мисли, че е Бог. Тъпа съм била, стегни се малко, лапе недорасло.
И така все още търся въпросните реагенти за иследване на субстанции.Ако някой има идея да пише.Благодаря предварително.