Така р нова съм във форума и ще се радвам за ми помогнете .. Та , преди 7 месеца се запознах с момче , година по-голямо от мен. След няколко седмици доста се сближихме и тръгнахме . Така вече сме заедно половин година . Преди 1-2 седмици се скарахме жестоко , започнахме да се обиждаме , искахме да се разделим , той реши да си реже вените .. Пълен ужас . Сдобрихме се и си обещахме да не се караме никога повече , но ето на следващия ден всичко започна наново .. С всеки изминал ден се карахме все повече и повече .. Преди 3 дни той се започна с момиче , колкото него , станаха добри приятели излизаха да ритат заедно всичко беше ОК. Вчера вечерта след като си лЕгнах се е започнало нещо ужасно . Не знам дали знаете това сайтче , ask.fm но да имаше около 20-30 въпроса от нея към него и от него към нея ... После се олжи на корицата неговата буква и ммда .. На следващия ден близка фр ми каза какво се е случило и реших да му кажа , че не ми е приятно. Попитах го дали я харесва и оттам се почна луд скандал как ще харесвам тая , ти добре ли си .. да сещате се ..След което реших да му звънна , за да се разберем какви са отношенията му с нея и започна да ми казва с какво право ти ревнуваш , не знаеш ли как аз се чувствам , когато те видя с друго момче се побърквам и все такива . Да наистина е доста е ревнив , но аз не правя нищо нередно . След това си говорихме доста време за тези неща и понеже въпросното момиче щеше да ходи в моето , а също и негово училище да играе там с другите момче аз го питах дали ще ходи и той каза - не не искам да я виждам и подобни и преди малко си говорихме и аз го попитах какво и прави и той ми отговори , че е в училището и след малко ще ритат (да сещате се и тя щеше да е там ) Просто наистина незнам какво да правя знам , че ме обича и мми го е доказвал милион пъти , всимки ми казват че са просто приятели , но незнам , попринцип не съм въобще ревнив човек и знам ли сега може би ревнувам . Та въпроса ми е според вас какви са чувствата му към нея и съответно към мен ? и как да му кажа , че ревнувам и не искам да се занимава с това момиче ?
Хайде сега си прочети отново поста бавно и внимателно и виж какви глупости си писала, 'щото на мен не ми стана особено ясно какво се опитваш да кажеш.
И все пак, доколкото разбрах - твоят се е запознал с някакво момиче преди 3 дни и вече се водят "добри приятели", така ли? Струва ми се, че се филмираш прекалено много. На колко години сте?
Ревнуваш, защото може би, има защо.
Аз също не бих била съвсем спокойна, ако някоя тръгне да зарибява моето момче, чрез разни въпроси и ритания, още повече, когато моето момче отвръща.
Инак, поговори пак с него.
Ако не се съвземе малко и не поиска да те разбере, то по-добре се откажи от тоя човек; Като гледам и без това сте тръгнали към края.
Интересно е защо не намерите време да излезете двамата,вместо той да ходи да "рита" с нея.Можеше да си спестиш някои оправдания от негова страна.И да,може би има и симпатии,но да не е луд да захвърля сигурното,докато опознава нея.
Ако му пукаше,малко след разговара ви щеше да се удари в главата и да разбере какво те притеснява.Ако нямаше интерес поне тя щеше да отиде в блок листата ,защото може би и той е забелязал интереса й към него.
Ае вие кога ще се научите че ако нещата не са прости и нещата не вървят по вода а почнат да се усложняват и да се нервите за глупости манджата е пресолена отдавна. А това не се оправя.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House