.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: чудя се

чудя се

здравейте , нова съм . искам да споделите мнение , кое за вас е по-добре .. у-ще с информационни , информатика, математика и английски / предприемачество и бизнес , пазарна икономика , маркетинг и реклама и др. питам , защото предстой кандидатстване .. мерси предварително

Голям фен
    Предприемачество и бизнес.

Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Предприемачество и бизнес.
    Да , но днес всички стават икономисти не е ли по-добре според теб IT специалността .. все пак в днешно време всичко е свързано с компютри

Голям фен
    Щом мислиш че това е по-добре, значи това.
    И най-вече ти хубаво си помисли на теб какво ти се иска, или си поговори със приятели/приятелки, и виж те какво ще ти кажат

мерси за мнението

IT специалисти BOW ,имам предвид ,че такива срещам на всеки ъгъл ,просто гъмжи от тях,няма смисъл.Най-добре на полето почни да работиш още от ся ,най-много келепир има ...Сериозно да ти кажа и аз съм 7 клас ,а брат ми учи в ТУ София и неговите преподаватели са му казали ,че почти няма как да си намерят работа, защото само единици прогресират,другите стават продавачи в обикновени магазини за IT части и т.н. Смешна работа .Според мен учи каквото най-много ти се учи,ако то ти се отдава и стане нещо от теб ще черпиш.Аз лично ще уча МАТ,ИНФОРМАТИКА,Английски

Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    IT специалисти BOW ,имам предвид ,че такива срещам на всеки ъгъл ,просто гъмжи от тях,няма смисъл.Най-добре на полето почни да работиш още от ся ,най-много келепир има ...Сериозно да ти кажа и аз съм 7 клас ,а брат ми учи в ТУ София и неговите преподаватели са му казали ,че почти няма как да си намерят работа, защото само единици прогресират,другите стават продавачи в обикновени магазини за IT части и т.н. Смешна работа .Според мен учи каквото най-много ти се учи,ако то ти се отдава и стане нещо от теб ще черпиш.Аз лично ще уча МАТ,ИНФОРМАТИКА,Английски
    Ако имаш точен човек в точното време не е съвсем така в днешно време всичко опира до връзки за жалост ... Въпроса ми е , кое има повече бъдеще

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Бизнес и предприемачество; английски или друг език, какъвто ти си избереш, също е хубаво да се учи (аз затова гледам да отида някъде, където се преподава чужд език, но не съм хукнала към езикова).

Супер фен Аватара на mayaaa
    Оо информатиката за мен е един страхотен предмет! Предпочитам го пред ИТ, защото C++/C# специалистите са далеч по-малко от HTML, а и при второто ще се ограничаваш до правенето на сайтове. HTML би ти бил много полезен, но не мисля, че си заслужава да се кандидатства в такава паралелка. Естествено това го казвам само от моя гледна точка, защото на мен това ми се отдава и го уча на състезателно ниво (което е по-високо от това в паралелките по информатика). Ако ти се отдават езиците това също е един много добър вариант.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    IT специалисти BOW ,имам предвид ,че такива срещам на всеки ъгъл ,просто гъмжи от тях,няма смисъл.
    те са бол, ама не са добри и търсени.. не всеки, който учи нещо такова става за работа...дори за това трябва талант и ако го имаш, можеш да печелиш доста дори и в България... аз съм за първия вариант..
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си