.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Размери

Фен
    Град
    sofia

Размери

врат -38,5
    гръд.кош - 96,5
    талия - 81
    ръце - 37.5 / 38
    бедра - 54
    прасец- 37,5

Бихте ли дали някакво мнение ? ръст- 180 Kg -72.0

Супер фен
    Ами добре е. Обиколката на врата би могла да бъде по-голяма с 1-2 см,ръцете около 39 см,прасеца-38,5 до 39. Но като се има предвид,че си 180 и сегашните мерки са много добри.
    От всички посочени размери,гръдния ти кош е най-слаб и изоставащ. Опитай да го разшириш до 100-105 см.

И аз това щях да кажа. Аз съм метър и 70, а гръдния ми кош е 100 и все ми се струва малък.

Фен
    Град
    sofia
    Ръцете ми вървят доста, а гърдите изостават... всеки път имам мускулни трески, но само до там.Надявам се с постоянство да пораснат.На 17 съм, и съм плувец ( което ще рече, че качвам много ама много трудно)Също така не се храня много правилно. Започнах да напрягам много тягата и краката и се надявам да кача някои друг килограм скоро + г/д правилно хранене

Яж ориз и овесени ядки за сила и наблягай на яйца и пилешки гърди за стимулация на мускулатурата. След като си плувец по тялото ти няма мазнини, което е добре.

Фен
    Град
    sofia
    Да, нямам мазнини. Мисля, че ако пооправя малко гърдите ще изглежда доста добре цялата работа

Супер фен
    Би трябвало плуването да ти помогне. Повечето плувци имат добре развит гръден кош. И ако не се получи при теб,тогава може да коригираш с някои упражнения от фитнеса. Например пуловъра с дъмбел. За по-широк гръб и рамене: набирания на лост,привеждане на скрипец с прави ръце, придърпване на вертикален скрипец,гребане с щанга,раменни преси,повдигане на ръцете встрани с леки дъмбели и други.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    за гърдите ти трябва бутане .. а в плуването това го няма много ... дай лицеви опори - бавни, от земя до мъртвата точка (горе-долу до полувината)

гръдния му кош е just fine .. той не се е издул като се е мерил, нито е изкарал перките
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    за гърдите ти трябва бутане .. а в плуването това го няма много ... дай лицеви опори - бавни, от земя до мъртвата точка (горе-долу до полувината)

гръдния му кош е just fine .. той не се е издул като се е мерил, нито е изкарал перките
    Точно така се очертава, само гърдите ми изостават.

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от InsertDumbNickHere Виж мнението
    Точно така се очертава, само гърдите ми изостават.
    ми то е логично .. ако един плувец няма развит гръб, не знам кой ще има .... освен културистите
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Фен
    Град
    sofia
    След 1 месец на 22-ри, ще се премеря пак и смятам да правя така всеки месец.Ще бъде супер ако споделите мнение за развитието ми тогава

Град
    село Горно надолнище
    абе за един месец само с лицеви опори няма да стане кой знае кво ... ако искаш бързи резултати, фитнес зала бате
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен
    След 1 месец на 22-ри, ще се премеря пак и смятам да правя така всеки месец.Ще бъде супер ако споделите мнение за развитието ми тогава
    Давай! Ще ги разгледаме с интерес. Аз съм специалист по мерките и ще дам мнението си отново след месец. Можеш да разчиташ на нас. Ако плуваш от скоро (няколко месеца) просто трябва да мине още време за видими промени. Не забравяй и най-важното,основно меню на големите културисти за натрупване на мускулна маса. А именно: пиле с ориз.

Фен
    Град
    sofia
    Е аз ходя на зала :Д... ходя много редовно и си пръсвам гъза от бачкане. За лицевите да отделя спецялно време или да правя примерно по 10 серии на ден или да отделя 1 час примерно ?
    Плувам от 10 години
    Тренирам от 5 месеца, почнах с ръка 34

Лицеви, кофички, щанга, пек-дек, флай. За да растат гърдите упражненията трябва да са различни. 3 серии с по 12 повторения, 4 упражнения за гърди. Достатъчни ще са. Като стъпих в залата за сефте бях като деколте на седмокласничка - абсолютно равен. 4 месеца по-късно положението е доста различно. Разбира се има какво да се желае

Супер фен
    Ооо,+4 см на ръцете само за 5 месеца. Супер резултат е. 5 месеца е малко време във фитнеса. Най-добрите резултати ще имаш в края на първата година тренировки. И оттам нататък. Аз мислех,че само плуваш без фитнес.
    Щом ходиш на зала,можеш да правиш вместо лицвви опори избутване от лег с щанга. Това си е базово упражнение. И има много по-силен ефект от някви си там лицеви опори. Правиш примерно: 1.лег с щанга, 2.полулег с дъмбели, 3.флайс с дъмбели (или пекдек), 4.пуловър- 2 серии х 10-15 повторения.
    Колко пъти ходиш в залата и как са разпределени мускулните групи по дни? Или правиш кръгова тренировка? Или друг вид?

Фен
    Град
    sofia
    Гръб + бицепс
    Гърди + трицепс
    Крака
    Ръце
    Рамо + трапец
    И ги редувам. Понеже пия само протеин, когато се чуствам по-уморен почивам, нямам определена мускулна група примерно за понеделник и така.. редувам ги просто

Град
    село Горно надолнище
    Гръб + бицепс
    Гърди + трицепс
    Крака
    Ръце
    Рамо + трапец
    И ги редувам. Понеже пия само протеин, когато се чуствам по-уморен почивам, нямам определена мускулна група примерно за понеделник и така.. редувам ги просто
    що ръце 2 пъти у седмицата ???

по-добре прави гърди-гръб в един ден и го повтори в друг .. вместо да правиш 2 пъти ръце
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Фен
    Град
    sofia
    Гърди и гръб в 1 ден ще ми дойде малко в повечко...

Град
    село Горно надолнище
    редувай упражненията
    1 за гръб - 1 за гърди

приемрно

гребане с щанга
    повдигане от лег
    вертикален скрипец
    повдигане от наклонена
    гребане с дъмбел
    флайс
    кофички и хоризонтален скрипец в суперсерия
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Фен
    Град
    sofia
    Ще го пробвам !

Супер фен
    Според мен за човек с 5 месеца в залата ще бъде трудно да прави гърди-гръб. Ако натовариш силно трицепса в ден "ръце", може да нямаш толкова голяма сила на следващия ден "Рамо + трапец".

Наблягайте повече на пилешко месце... Достатачно е да помогните на мускулите да не се преуморяват и да си продължавате с програмите!

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Според мен за човек с 5 месеца в залата ще бъде трудно да прави гърди-гръб. Ако натовариш силно трицепса в ден "ръце", може да нямаш толкова голяма сила на следващия ден "Рамо + трапец".
    рамото викам да го прави с ръцете .... 3 упражнения рамо и след тва по 2-3 упр за трицепс и бицепс ... трапеца да го бутне при краката ..... след тренировката за гръб да вкара един ден айляк

или пък

гърди-гръб
    крака
    рамо-ръце
    почивка
    клек, лег - 5х5
    тяга, гребане - 5х5
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Фен
    Град
    sofia
    Айляка съм решил да го правя когато съм уморен и не се чувствам добре. Нямам определен ден за почивка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си