.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Бягай, ама внимателно да не ти се развали прическата

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Бягала съм. По-скоро си събрах багажа и казах на баща ми, че отивам на гости при леля. И повече не се върнах. От начало спах при леля ми наистина, после при майка ми, няколко месеца по приятелки, накрая в кумовете на наще. И докато си извоювам това което исках - развода на нашите, мина повече от година и накрая си заживях сама.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Не съм, въпреки че ми се е искало.
    Дрън-дрън

Само веднъж,бях при баща ми за 2 седмици и на третата-четвъртата вечер се скарахме много жестоко,аз просто не издържах,взех си якето скитах се по улиците и към 5-6 сутринта се прибрах събрах си парцалките хванах си влака и обратно при майка ми.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Не съм бягала

Не съм, но ако нещата в нас продължат да се развиват така сигурно, ще отида на гости на някой приятел за ден-два....нищо, че рискуват да ме накажат за 6543 години ;д

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз понякога бягам рано сутрин, брой ли се?
    n00bs

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Веднъж да, бях у един приятел, плюскахме KFC и родителите му ме прибраха към 3

Не съм бягала,ама са ме изгонвали :Д
    Като бях 9-10 годишна бях говорила на мама "аз като стана на 18 няма да се прибирам вкъщи" и тя ме дръпна за блузката, изкара ме отвън и заключи вратата :Д...Естествено след няма и минута ми отключи де...:д

Не съм, не виждам и смисъл. Днес бягам от вкъщи, утре от работата, ако имам проблеми, след това какво следва, да зарежа децата и мъжа си някой ден, понеже ситуацията не ми изнася. Проблеми не се решават по този начин.

Няколко пъти :Д
    Караха ми се постоянно.
    Повечето пъти е било за нови пиърсинги или нов цвят на косата.
    Взимам си някой суитчър и отивам в някоя приятелка и се връщам на следващия ден по обяд.
    После пак се караме за това, че съм бягала

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Не съм, но винаги ми се е искало да живея на първия етаж, да имам прозорец толкова ниско до земята, че да си излизам като по филмите.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от Christina13 Виж мнението
    Не съм, а и е нямало поводи за това.
    +

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Само веднъж, но не мисля, че моето се брои за бягане. Бяхме се скарали с майка много жестоко и си събрах няколко дрешки и си тръгнах към 11-12. Баба живее близо до нас и отидох при нея. На другия ден баща ми ме убеди да се прибера, но с майка чак след седмица си проговорихме.
    There is always a way!!!

Голям фен Аватара на explosion_
    Веднъж с нашите бяхме в една вила. И нали запознах се с едно момиче, но бях малък и следователно след 22:00 не ми разрешаваха да излизам и аз ги чакам да заспят и решавам че ще излезна през прозореца (велика идея). Прекрачвам го всичко точно човек и скачам.. единственото, което се чу беше едно много брутално цопване в някви кравешки ла*на! Просто си влязох във вилата през вратата а баща ми ме къпа с маркуч, шал завързан около носа и адски студена вода.. мдае детство!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Аз не съм, но сестра ми редовно изчезваше, като нещо не й изнасяше. От цялата тази драма полза няма, защото пак ще се върнеш, там откъдето си избягал/а ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си