- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- бягaне от вкъщи
Здрaвейте, беше ми любопитно дaли сте бягaли някогa от вкъщи. Aко дa, по кaкви причини? Кaто цяло рaзкaжете зa всичко.
Не ми се е налагало, въпреки че понякога ми се е искало да го направя.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
за сега не ми се е налагало но понякога ми се искало но не съм бягала защото после ще ме накажат доста здраво
И аз не съм бягала. Но брат ми често бягаше, когато се караха с нашите. Естествено после се връщаше![]()
като бях малък ставаха много интриги у дома и просто един ден не издържах, събрах си там няколко дрешки и си бих шута за известно време
Тези които са бягали.. къде ходихте, ако сте отсъствали през нощта, къде спахте?
Бягство от вкъщи не е решение на проблемите, нали знаеш? : ) А ако си под 18, няма къде да останеш и няма перспектива скоро да започнеш да изкарваш пари и да се самоиздържаш, вероятно само ще влошиш нещата. Вместо да мислиш, къде да се скриеш, по-добре виж, как може да преодолееш това,което те тормози.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Преди като бях по-малкa и като се карах с нашите,взимах си някаква връхна дреха и се качвах на тавана на блока ни. Стоях на терасата с часове и просто размишлявахДокато майка ми и баща ми ще се поболеят къде съм
Някак си бях по-спокойна на тавана.И така си стоях там докато не огладнея
Никога не съм оставала вечерта.
Да бягала съм 2-3 пъти но винаги ме намираха . Нищо не успях да променя и сега осъзнавам че е било глупава реакция . Човек си решава проблемите като се изправя срещу тях.
Не съм бягал от вкъщи, в смисъла да отида някъде другаде и да избягам от проблемите вкъщи.
Но пък ме бяха наказали да не излизам и ми взимаха ключа, и заключваха вратата. Е, отварях джама и айде, бачи, я съм свОбоден и див.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Оу ;д на няколко пъти се е случвало. В първи - втори клас с един решихме, че ни се вози на влак. Да видиш после как сме бягали от някакви загрижени граждани, които искаха да викат полиция да ни прибира по домовете
За капак щяхме и да се затрием, та питахме някакви хора къде да слезем за да вземем влака в обратната посока
Нашите после не знам как жив не ме одраха. Към 1 през нощта се прибрахме.
Не съм бягала, но веднъж много им се бях ядосала и ги заплаших, че ще избягам, ама те ми се изсмяха и помня, че отворих и затворих шумно вратата и после се скрих под леглото и наш'те си бяха изкарали акъла да ме търсят из цялата къща, а аз си трая кротичко под леглотоПосле колко ми се караха ..
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
В тази държава ако заплащането беше с 60 % повече,масово да сме избягали още на 18 годишна възраст.
Лошото е че двама души във формата на някакъв вид семейство,не успяват да избягат от лошия живот,камо ли да пробваме като отделен фактор откъснат от роднините си.
Хубаво е понякога да живеем в по-развита държава...сигурно щеше да съм избягал още на 16 с миене на прозорци от вкъщи.
няколко пъти... :Д Интересното е, че наще не са ме търсили никога... Веднъж 3-4 клас реших че ще ходя на село януари месец и ще ям компоти там хахах абе луда работа :Д
Не съм... много пъти съм заплашвала и наще са си мекушави и е ставало на моето...
Истината е, че представа нямам какво съм щяла да правя ако избягам... щях да си се скитам по улиците сигурно![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Не ми се е налагало, но знам, че ако искам, поне имам къде да спя :Д
*сън*