.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

ако да кажем завържеш някакъв контакт с полицай , той би ли могъл да "помогне" по въпроса ?

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    ако да кажем завържеш някакъв контакт с полицай , той би ли могъл да "помогне" по въпроса ?
    Нали там е въпроса да не те уреждат бе пич. И според мен няма смисъл да се дават пари за да те вземат на работа.

Цитирай Първоначално написано от Amateur Виж мнението
    Нали там е въпроса да не те уреждат бе пич. И според мен няма смисъл да се дават пари за да те вземат на работа.
    аз догодина завършвам , имам качествата и се подготвям но нямам връзки за съжаление ;(
    баща ми преди беше полицай , даже за кратко и началник на полицейско управление в Саудитска Арабия.
    Но той не работи това повече от 10 години и следователно тук в България нито има някакви контакти , нито важи където и да било вече...

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    аз догодина завършвам , имам качествата и се подготвям но нямам връзки за съжаление ;(
    баща ми преди беше полицай , даже за кратко и началник на полицейско управление в Саудитска Арабия.
    Но той не работи това повече от 10 години и следователно тук в България нито има някакви контакти , нито важи където и да било вече...
    В момента 90% от хората ги късат на психо.Ако имаш татуси пак те късат,ако имаш проблем с очите пак те късат.В МВР болница може да се цакат пари но са 30 кабинета и в кабинет поне по 2-ма и на двамата трябва пари... Дано успееш,стягай се за психото!

В момента 90% от хората ги късат на психо.Ако имаш татуси пак те късат,ако имаш проблем с очите пак те късат.В МВР болница може да се цакат пари но са 30 кабинета и в кабинет поне по 2-ма и на двамата трябва пари... Дано успееш,стягай се за психото!
    аз се подготвям за изпитите , и търся връзки в случай че решат да ме прецакат и да ме ощетят и поне да използвам тези пари и връзки именно да си вляза честно.

е добре като са толкова много хора и комисия , как успяват да влязат ?
    сериозно питам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си