.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    joro12345
    Guest

Как да и покажа че я обичам?

Здравейте аз съм на 13 а тя на14 но сме от един клас.Вуйчо и е най добър приятел с баща ми и често(почти всяка вечер са в къщи на гости) и станахме приятели(приятели не като гаджета).Имам сестра и тя на 14и е в моя клас.Те двете са приятелки.Моля ви кажете ми как да и го покажа защото съм маллко срамежлив и не мога просто да и го кажа(забравих да кажа че тя е едно от най хубавите момичета в училище и много по големи момчета тръгват да я зарибяват).Моля помогнете мииииииииииииии.

Супер фен Аватара на JDeel
    "Здрасти, обичам те!" би свършило работа ако идеята е да покажеш това. Но не е ли чудно защо всички се притесняваме от този директен сценарии? Като става въпрос за привличане, нещата не са толкова ясни и директни. Дори имаме тенденцията да смятаме, че щом харесваме някой, то това е причина и той/тя да ни харесва също. Да ама не, всеки си има свои собствени чувства и те са абсолютно независими от тези на останалите.

Такаа, значи истинския ти въпрос е как да впечатлиш момичето което си харесваш, така че и тя да започне да те харесва. Което ме подсеща, че някога някой се е сетил да направи такава тема точно в този форум. Ето я и нея: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%87%D0%B5

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вземи се съсредоточи върху края на учебната година. Малък си още да ставаш змиеукротител.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Няма как. Не я обичаш.
    Иначе всякак можеш да й покажеш, че я харесваш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Няма как. Не я обичаш.
    Иначе всякак можеш да й покажеш, че я харесваш.
    съгласна

тия думи почнахте да ги използвате ей така ... от обич до привличане,харесване,привъ рзаност и т.н. има огромна разлика

Не се занимавай още с работи, за които не си пораснал.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

със сигурност не я обичаш, просто хормоните вършат чудеса съжалявам, че ще те разочаровам, но ти каза, че е най-красивото момиче в училището и че я свалят и по-големи от нея това ме убеждава, че нямаш никакъв шанс с нея, защото съм изпадала в такава ситуация и мога да ти кажа, че ако иска връзка ще избере някой от по-големите, а ако ѝ кажеш за чувствата си ще те приеме за даденост и ще започне да те пренебрегва, а тогава няма да сте дори приятели .. според мен не трябва да правиш нищо, но ти си решаваш

Кфо му говорите на детето глупости, които и без това няма да разбере. да си живее детството и да си троши главата. Това с "здрасти, обичам те" е хубав вариант, може малко по не директен, за да не я стреснеш.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Ами според мен е по-добре да и го кажеш директно в някоя от вечерите , когато пак ви дойде на гости по-добре ще е отколко в училище.Другото , което исках да те посъветвам е да се опиташ да се държиш по-уверено , защото не всички са фенове на толкова притеснените момчета дето едвам казват 2-3 думи на момиче./ незнам дали си от тях/.Просто я дай по приятелската и това е , а и на тази възраст колко още момичета ще харесваш ехеее , такаче действай - просто и кажи , дори да не отговори на чувствата ти, поне ще се държи нормално с теб - имам предвид ще иска да останете приятели и да си общувате както е било досега . късмет

Сядай си на задника и учи, там "Маминото детенце" ли какво изучавате на тая възраст...

Супер фен Аватара на mlakniwe

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Каза, че по-големи момчета я "зарибяват". Не каза обаче, че тя тръгва с тях. Поне аз такъв извод направих. Помисли - момичетата по принцип харесват по-големи момчета. След като тя не тръгва с по-големи, които я свалят и явно знаят как се прави това, защо тя би тръгнала с по-малък...? Не казвам, че ти си причината или си крив нещо, но може момичето да не иска гадже точно в момента.
    А иначе, ако си толкова решен - пробвай. Издебни я като сте само двамата и й кажи, че я харесваш като повече от приятел. Съветвам те да избягваш силни думички като "обичам те". Ако съм прав и мацката не иска половинка, едно "обичам те" може да я накара да се отдръпне доста от теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си