.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен

трябва ли...

да премахна от приятели във фацебоок личност, към която изпитвам чувства, но няма начин никога да сме заедно ?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    защо да премахваш?
    няма логика..

Мега фен
    за да не я виждам и така в бъдеще да мога да се влюбя евентуално в друг човек..

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ти си прецени. Ако ти пречи, махай я. Ако не - недей, няма смисъл.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    защо никога няма да сте заедно?

Мега фен
    оф, защо, как.. факт е, никога няма да сме заедно не на 100 ами на 1 милиард процента, по-скоро да падне метеорит и да унищожи земята. Пък дали ми пречи.. не знам... може ли след време да спре да ми пречи? минаха 3 години вече

Мега фен
    мамка му да 3ба.. който вярва в доброто и бог е мноого зле.. вече знам в това. всичко е кочина

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Спокойно бе, пич, всичко е наред.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Виж, авторе, преди доста време преживях раздяла... Та, за да скъсам с всичките си спомени за човека и за да престана да се самоизмъчвам, го премахнах от приятелите си. Смея да кажа, че това много ми помогна бързо да преодолея раздялата и да продължа пътя си без него!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами решението си е твое,минало е много време.Предполагам ще ти се отрази по-добре да махнеш въпросният човек,вместо всеки път когато влезеш да следиш дали е на линия и да се измъчваш.Така поне ще знаеш,че няма да имате контакт и да се сещаш.

Мега фен
    да.. благодаря ви когато вляза във фацебоок първата ми работа е да видя какво е писал или публикувал , въпреки че знам ,че не бива да го правя...
    но проблема е, че бяхме в един клас и ще ми се разсърди.. какво ще правя, когато се събираме класът?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И аз премахнах бившата... Само дето това не ми е помогнало кой знае колко... Така че... Единствения + е, че няма да ти изкачат нейни снимки, на които е щастлива с другия.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    И аз премахнах бившата... Само дето това не ми е помогнало кой знае колко... Така че... Единствения + е, че няма да ти изкачат нейни снимки, на които е щастлива с другия.
    аз се радвам,че е щастлива . че е намерила човка, но когато видя нещо такова, и просто нещо ме убива от вътре. просто , нали трябва да се радвам, а ми става лошо.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    аз се радвам,че е щастлива . че е намерила човка, но когато видя нещо такова, и просто нещо ме убива от вътре. просто , нали трябва да се радвам, а ми става лошо.
    От това ти изказване започвам да мисля, че съм супер скапания човек. Не се радвам за нея. Скапано ми е за мен...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    От това ти изказване започвам да мисля, че съм супер скапания човек. Не се радвам за нея. Скапано ми е за мен...
    е и на мен ми е скапано за мен ;Д , обаче предпочитам тя да е добре, отколкото да й е зле... Смисъл имало е моменти, когато ... брат ми.... съм си я ругал и не ми е пукало.. и тогава.. като й стане нещо случайно , да се разстрои или нещо подобно - на мен ми става още по-зле .. направо рев... ;д Разбираш ли... По-добре да я гледам щастлива, а ако видя обратното - скапвам се още повече. И в двата случая се скапвам де

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може да не я махаш, а да си оправиш настройките така, че да не ти излизат известия от нея и съответно да си настроиш и чата така, че да не ти излиза, ако е на линия. То, ако толкова много искаш да гледаш какво публикува, така или иначе ще го правиш, дори и да я премахнеш.

Мега фен
    настроих си профила край, вече няма да я видя

Не я махай, но най-добре не си пиши с нея. Само ще ти стане по-кофти отпреди

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Изтриваш и ФБ, телефон и Скайп, после налазваш някое хубаво вино и "формат на харда". =>The next

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Когато се разделих с бившия ми,още бях влюбена в него,но ми беше ясно,че трябва да продължа напред.Като теб и аз се замислих дали да не направя същото нещо,но в последствие просто си промених настройките,за да не ми се появява в News Feed-а и в чата.Помогна ми,наистина.Можеш да направиш поне това,но от теб си зависи дали ще проверяваш какво поства всеки ден...поне така ще се научиш да се ограничаваш от нея сам.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    предлагам да изтриеш целия фейсбук направо и да излезеш навън...там евентуално може и да срешнеш някой
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на Glamour92
    Block-ни я.
    Доколко ще ти помогне не знам,но е по-добър вариант от стандартното delete.
    Или както казаха по-горе-не се занимавай с фейсбук изобщо.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Chacho
    Сега имаш голямата нужда да направиш нещо. Да триеш отвсякъде, да я отбягваш, квото ти дойде на ума. После няма да имаш нужда нищо да правиш. А всъщност истинската ти нужда е да си дадеш време. Емоциите те тласкат към различни действия, но минават от само себе си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си