.
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Threaded View

Чувствам се ненужна

Приятели, имам нужда от вашата помощ и съвети,заради 3-годишната си връзка загубих всичките си приятелки и сега нямам никой. Напоследък с приятеля ми почти не оставаме насаме, постоянно сме с неговата компания. Усещам колко е щастлив като сме с тях и в редките случаи,когато сме само двамата няма какво да си кажем. Не ми казва добро утро като се събудим, нито лека нощ като си лягаме, даже скоро не съм чувала думите "Обичам те!", налага се да обикаляме с едно момиче, което беше влюбено в него и това още повече нажежава обствановката. Тази сутрин чашата преля, напоследък говори само за секс и това ме изнервя... кара ме да се чувствам като ............... и тази сутрин вместо добро утро, темата беше същата, аз се ядосах и си тръгнах. Приятелите му ми казаха, че са и мои приятели също (което е невъзможно,но им повярвах) и тази сутрин, когато останах сама и им се обадих, те ми казаха, че не са го виждали, а всъщност са били с него. Хванах ги в крачка и си признаха. Извода е,че всички ме излъгаха, че се чувствам ненужна, останах сама, не искам да виждам никой, а всъщност не мога сама, постоянно плача, ядосвам се, удрям, не мога да се съвзема, незнам какво да правя, нито имам с кой да поговоря, тъй като живея сама и ...............не съм на себе си! Винаги като се скараме аз се пребирам вкъщи, защото нямам никой и няма къде да отида, той от своя страна излиза и се забавлява,защото приятелите му са уникални. Като го питам защо не страда без мен,той ми каза "Кво да се затворя у нас и да рева като някакъв филмар... също като теб ли? Ами няма да стане". Сега аз съм сама вкъщи и полудявам, а те са навън и се забавляват
    Последно редактирано от Magnolia13 : 05-23-2013 на 10:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си