- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се ненужна
Онзи ден ми се обади една приятелка от компанията ми... Добре де, когато имах такава. Идва си в Пловдив и искаше да знае дали искам да отида с нея и някакви нейни приятели на клуб. Не можеш да си представиш колко е яко миналото ти изведнъж да ти се обади все 1 не сте се виждали от вчера... Да знаеш, че не си забравен. С мацката не сме имали нищо, но като деца бяхме в 1 компания. Както и да е...
Може би това, което ти се случва сега, има за цел да ти покаже как си постъпила с някого преди. Примерно - с приятелите си. Зарязала си ги заради гадже, което е грешка по принцип. Може би някой от тях се е чувствал по същия начин тогава. Няма как да знаеш. И все пак - защо не се обадиш на някой, който ти липсва? Някой, който е бил до теб и знаеш, че пак ще бъде...? Някой, до когото ТИ била след време...?
Щом е стигнал до думите "прав ти път, намери си по-добър", явно вече не му пука, дали си до него или не. Или пък си вярва, че си толкова сляпо влюбена в него, че няма да си тръгнеш и ще търпиш проваления му характер.
Хората се променят, много често не към добро
Имай самоуважение и докажи сама на себе си, че по-добре сама, отколкото с грешния човек. В началото ще ти е тегаво, но после, когато чувствата избледнеят, ще прогледнеш и ще си кажеш "да се знам в тъпата овца, какво съм обичала в него ?!"
И на какво отгоре се надяваш на това? Той явно вече така си е свикнал, да те пренебрегва, да не те зачита и да се прави на важен. Зарежи го, недей да циклиш на едно място и да се унижаваш с такъв. Изглеждаш добро и интелигентно момиче, със сигурност ще ти е по-добре без него или с някой друг след време. Завържи нови запознанства или се опитай да подновиш контакт със старите си приятели. И всъщност, това, че ти си си зарязала приятелите, а той не, говори, че явно още от самото начало ти си била по-влюбената и отдадената.
П.П. И ето затова е супер жалко и гадно да си зарязвате приятелите заради гаджетата..после осъзнавате, че не са последни и няма да сте вечно с тях и си седите сами. Много мразя такива истории като цяло.
Последно редактирано от Goddess : 05-24-2013 на 22:36
Снощи ми писа смс,че му липсвам. Тази сутрин трябваше аз, той и компанията му да ходим на БМВ събора в Пловдив, и той ми звънна да ме пита дали ще идвам, аз му отговорих, че няма да отида, защото искам да се наспя добре. Много ми се ходеше и ми се искаше да отида и да си го целуна, обаче това всеки път го правя.... караме се и той казва "Ела еди къде си" и аз отивам, а той се държи все едно нищо не се е случило. Реших този път да постъпя различно, а ще видим до къде ще ме доведе това![]()
Имаш 1 "браво" от мен! ДОрии само, защото не си отишла на събора на... БМВ!
Нека види, че го обичаш, но това не означава, че може да постъпва с теб така, както му е удобно. Ако не си извади поуката - hasta la vista и да лови гората![]()
Ами според мен са леко прехвалени като автомобили. Имат си и добри модели, но цялата им раздута слава според мен е просто... дразнеща май е точната дума от моя гледна точка. И като почне някой да ми се хвали с баварка и ми иде да направя като мацката от аватара ти, само дето не със сърчица, ами с емблемата на БМВ![]()
То днеска по магистралата с колегата ги видяхме като влизаха в града точно. Викам му "Гледай колко позьори" той се смее вика "Ето една кола, която ме дразни повече от VW"![]()