.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Чувствам се ненужна

Приятели, имам нужда от вашата помощ и съвети,заради 3-годишната си връзка загубих всичките си приятелки и сега нямам никой. Напоследък с приятеля ми почти не оставаме насаме, постоянно сме с неговата компания. Усещам колко е щастлив като сме с тях и в редките случаи,когато сме само двамата няма какво да си кажем. Не ми казва добро утро като се събудим, нито лека нощ като си лягаме, даже скоро не съм чувала думите "Обичам те!", налага се да обикаляме с едно момиче, което беше влюбено в него и това още повече нажежава обствановката. Тази сутрин чашата преля, напоследък говори само за секс и това ме изнервя... кара ме да се чувствам като ............... и тази сутрин вместо добро утро, темата беше същата, аз се ядосах и си тръгнах. Приятелите му ми казаха, че са и мои приятели също (което е невъзможно,но им повярвах) и тази сутрин, когато останах сама и им се обадих, те ми казаха, че не са го виждали, а всъщност са били с него. Хванах ги в крачка и си признаха. Извода е,че всички ме излъгаха, че се чувствам ненужна, останах сама, не искам да виждам никой, а всъщност не мога сама, постоянно плача, ядосвам се, удрям, не мога да се съвзема, незнам какво да правя, нито имам с кой да поговоря, тъй като живея сама и ...............не съм на себе си! Винаги като се скараме аз се пребирам вкъщи, защото нямам никой и няма къде да отида, той от своя страна излиза и се забавлява,защото приятелите му са уникални. Като го питам защо не страда без мен,той ми каза "Кво да се затворя у нас и да рева като някакъв филмар... също като теб ли? Ами няма да стане". Сега аз съм сама вкъщи и полудявам, а те са навън и се забавляват
    Последно редактирано от Magnolia13 : 05-23-2013 на 10:36

Мега фен Аватара на ameli
    Забавлявай се и ти, не стой да го мислиш. Обади се на някоя приятелка, с която не сте се чували от дълго време, направи си почивка..

Кажи му в очите всичко това, което чувстваш. Защо не му покажеш направо тази тема ?
    Уточни му, да си знае, че това, че сте двойка, не те прави негова длъжница, особено пък нон-стоп да задоволяваш нуждите му безропотно. Нека знае, че са хванати в крачка, нека знае, че ти знаеш

Грешката си е в теб-защо си си зарязала приятелките?

И така като гледаш... тая връзка бъдеще има ли?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Вземи бий шута на този.. Айде да не го обиждам.
    Ама и ти си виновна - кой те би през пръстите да си зарязваш приятелките?

А сега, започни на чисто.
    Без тоя олигофрен и лъжливите му приятели, и се стегни.
    Намери си нови приятели, почти да общуваш с повече хора и се отдръпни от тези.
    И най-важното - не прави тази грешка да си оставяш приятелите отново.

Казах му, че ми е мъчно, че щом го отрязах да не правим секс сутринта, той веднага спря да ми говори, сякаш само за това съм му нужна. Казах му,че ми е обидно как другите момичета, когато започнат да викат,плачат и да се ядосват, приятелите им ги успокояват, а когато аз плача и се ядосвам съм наричана филмарка, истеричка и лигаво детенце. Казах му,че съм жена и имам нужда от комплименти, нежност и от истински мъж до себе си,а не от едно дете, което обижда. А да не говорим,че се засмя при думите,че понякога жената иска да и отварят вратата. Общо взето, когато му казах,че приятеля му ме е излъгал, че незнае къде е, той отговори: "Ти си луда да се сърдиш,че са те излъгали, той те излъга, защото когато разбрахме,че звъниш ти, аз направих крива физиономия." Когато му изброих всички неща, които ме нараняват, вместо да се постарае да ги промени, той ми каза : "Щом не те устройвам, пътя... намери си по-добър"

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    че щом го отрязах да не правим секс сутринта, той веднага спря да ми говори, сякаш само за това съм му нужна.
    Ми то май,май са така нещата.
    Някой трябваше да ти го каже,сори,че бях аз!
    той ми каза : "Щом не те устройвам, пътя... намери си по-добър"

Ебах го и толупа,тоя май се мисли за Бог...смешник
    Последно редактирано от pifiella : 05-23-2013 на 18:34
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    Когато му изброих всички неща, които ме нараняват, вместо да се постарае да ги промени, той ми каза : "Щом не те устройвам, пътя... намери си по-добър"
    Вземи наистина си намери.

Ами... благодаря ви на всички. Знам,че аз съм виновна за всичко! Ще се радвам да чуя още мнения и съвети

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Що пък да си виновна.Никой не те съди и всеки очвек греши.Просто трябва да се осъзнаеш и да не правиш пак такива грешка,тоест да си избереш некъв такъв никакъв като тоя...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Никога повече не си загърбвай отношенията с приятелите заради връзка.
    Не, че го оправдавам, обаче щом твърдиш, че нямаш никой друг, значи има вероятност да искаш той да ти отделя прекалено много време, което пък не му е повлияло добре. Може би, ако имаше приятели, с които да излизаш от време на време нямаше да му дотегнеш толкова.

Чувствам се ненужна

Здравейте , новичък съм но от време на време следя какво се пише , когато имам време
    Оставете това , че регистрацията ми е (и аз не помна от кога) !

В състояние като твоето се намира един доста добър за мен приятел (ще го нарека Пешо) или поне беше такъв.
    Разликата тук е в пола и това , че ти си разбрала как той те оценява , а в случая Пешо не може да разбере как цялата му компания го използва и то много.
    И то го използват заради : колата,парите (а те изобщо не са много : нормално за един средно статистически българин 700-800лв , колко да се живее)
    Лошото е , че той изостави близките си приятели , на който можеше да разчита на 100%. Това се случи заради една 15 годишна (извинявам се за израза ама... ) мърла... , която го използва както тя си иска.
    Проблема иде от там , че по нежният пол до сега не бе обръщал особено внимание на Пешо. (до сега , докато взе книжка,кола..)
    След като Пешо остава очарован от вниманието на 15 годишното момиче , той тръгва да прави всичко за нея.
    А всъщност тя е доста умна и просто го върти на малкият си пръст , използва го по какъвто начин си по иска и когато по иска.
    Наскоро седнах да поговоря за това с него , защото той така да се каже се бе дистанцирал от приятелите си от мъжки пол.
    Пешо така и не повярва на това , което му казах за въпросното момиче , но след време сам се убеди след като му казахме/показахме/демонстрирахме какво прави тя , когато не е с него.
    Както и да е минало свършено сега , той се чуди с кого да излезе ей така на бира в парка ...
    Та мисълта ми беше винаги поставяй приятелите си на 1-во място , защото именно те са тези на , който можеш да се довериш.Гаджетата идват и си отиват както сама си разбрала.Те са просто едно желание с което се задоволяваме след определено време , в много рядко случай се задържат трайно.

По думите ти разбирам , че на истина си разстроена ,но няма как така от разстояние да се помогне още повече когато не познаваш въпросният човек.В такъв случай бих излязъл да разпусна да се запозная с нови хора ида си изкарам добре за някакъв период от време.
    Запознаването може да стане на безброй места : всеки с предпочитанията си
    Последно редактирано от aDskisLaDur : 05-23-2013 на 20:24

Въпросният муньо е енергиен вампир и те е изсмукал докрай. Не съжалявай, научила си нещо. Гледай напред, нещата ще се наредят.

Голям фен Аватара на nevermind...
    Емии.. гаджето ти е лайнар, заеби го и си 'фани някой свестен пич. Какво ти пречи?

Обичам го и се надявам това да е временен период, защото 2 години и косур нищо му нямаше.... може би иска да поживее малко,все пак е на 21?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами той явно си мисли,че каквото и да прави,винаги ще му тичаш след г*за.. Вземи наистина му покажи,че можеш да си намериш някой по-добър,да го видим тогава!

Започни наново, а и няколко нови запознанства няма да ти навредят,излизай по-често,не се затваряй у вас,разбирам те чудесно,защото и аз бях така!Целувки. :-*
    BIG DREAMS, GOOD MUSIC & EXPENSIVE TASTE ...

Цитирай Първоначално написано от innaaa Виж мнението
    Започни наново, а и няколко нови запознанства няма да ти навредят,излизай по-често,не се затваряй у вас,разбирам те чудесно,защото и аз бях така!Целувки. :-*
    Целувки и за теб :* Едва ли ще успея да започна напълно наново и да го оставя... защото знам че всяка голяма любов има такива бури, но ще се опитам да се отдръпна и да обичам и себе си малко!

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Ами той явно си мисли,че каквото и да прави,винаги ще му тичаш след г*за.. Вземи наистина му покажи,че можеш да си намериш някой по-добър,да го видим тогава!

Скарахме се преди един купон, при което му казах, че няма да отида и той ще отиде без мен, ако продължава да се държи глупаво и безразлично. При което той ми заяви: "Спри да се правиш на интересна и по-добре ела, защото знам, че цяла нощ ще ми звъниш и като спра да ти вдигам ще дойдеш там и ще се цупиш и няма да спреш да ме търсиш."

Фен
    Приятели, имам нужда от вашата помощ и съвети,заради 3-годишната си връзка загубих всичките си приятелки и сега нямам никой. Напоследък с приятеля ми почти не оставаме насаме, постоянно сме с неговата компания. Усещам колко е щастлив като сме с тях и в редките случаи,когато сме само двамата няма какво да си кажем. Не ми казва добро утро като се събудим, нито лека нощ като си лягаме, даже скоро не съм чувала думите "Обичам те!", налага се да обикаляме с едно момиче, което беше влюбено в него и това още повече нажежава обствановката. Тази сутрин чашата преля, напоследък говори само за секс и това ме изнервя... кара ме да се чувствам като ............... и тази сутрин вместо добро утро, темата беше същата, аз се ядосах и си тръгнах. Приятелите му ми казаха, че са и мои приятели също (което е невъзможно,но им повярвах) и тази сутрин, когато останах сама и им се обадих, те ми казаха, че не са го виждали, а всъщност са били с него. Хванах ги в крачка и си признаха. Извода е,че всички ме излъгаха, че се чувствам ненужна, останах сама, не искам да виждам никой, а всъщност не мога сама, постоянно плача, ядосвам се, удрям, не мога да се съвзема, незнам какво да правя, нито имам с кой да поговоря, тъй като живея сама и ...............не съм на себе си! Винаги като се скараме аз се пребирам вкъщи, защото нямам никой и няма къде да отида, той от своя страна излиза и се забавлява,защото приятелите му са уникални. Като го питам защо не страда без мен,той ми каза "Кво да се затворя у нас и да рева като някакъв филмар... също като теб ли? Ами няма да стане". Сега аз съм сама вкъщи и полудявам, а те са навън и се забавляват
    моето момиче , какво да ти кажа освен че не заслужаваш съжаление , като си избрала лайнян партньор ние ли да сме ти виновни ? решенията в живота идват с последствия , последствията идват с приемането им общо взето виждам безхарактерно момиче , много жалко

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Гаджето ти е боклук, колкото по - рано го разкараш и си оправиш отношенията с приятелките ти, или си намериш твоя компания, толкова по - добре за теб.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Идиотът не те обича вече (ако изобщо някога те е, в което се съмнявам). НЕ бъди глупава, моля те, просто НЯМА такова нещо на света, което да заслужава сълзите и емоциите, които навярно изпитваш след скандал с него. Повярвай като ти кажа, че има прекрасни хора, които чакат, да се срещнат с теб и да заформиш чудни приятелства. Не го мисли, трудно е, но не го мисли. Както сам ти е казал, дори ти е помогнал, ако питаш мен, хващаш си пътя и действително си намери по-добър. Понеже от това, което аз прочетох като негова характеристика, оставам с впечатлението, че е кръгъл малоумник. Дори не искам да знам, какво ви е слепявало тези 3 години. А личното ми мнение е, че ако момче не го е грижа за сълзите, които причинява, не заслужава да живее.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вземи послушай думите му и си намери по-добър, зарежи го тоя - за какво ти е човек, който не те оценява?

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Не те обича.

Мега фен
    Град
    <3
    Знам,че аз съм виновна за всичко!
    тая пък!
    Остави го.
    Чакай пак..
    Остави го.
    Имай самоуважение.
    Аз едно време бях същата като теб и се обвинявах за всичко.
    Но човек трябва да се поставя на първо място понякога..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си