Никога повече не си загърбвай отношенията с приятелите заради връзка.
Не, че го оправдавам, обаче щом твърдиш, че нямаш никой друг, значи има вероятност да искаш той да ти отделя прекалено много време, което пък не му е повлияло добре. Може би, ако имаше приятели, с които да излизаш от време на време нямаше да му дотегнеш толкова.
Здравейте , новичък съм но от време на време следя какво се пише , когато имам време
Оставете това , че регистрацията ми е (и аз не помна от кога) !
В състояние като твоето се намира един доста добър за мен приятел (ще го нарека Пешо) или поне беше такъв.
Разликата тук е в пола и това , че ти си разбрала как той те оценява , а в случая Пешо не може да разбере как цялата му компания го използва и то много.
И то го използват заради : колата,парите (а те изобщо не са много : нормално за един средно статистически българин 700-800лв , колко да се живее)
Лошото е , че той изостави близките си приятели , на който можеше да разчита на 100%. Това се случи заради една 15 годишна (извинявам се за израза ама... ) мърла... , която го използва както тя си иска.
Проблема иде от там , че по нежният пол до сега не бе обръщал особено внимание на Пешо. (до сега , докато взе книжка,кола..)
След като Пешо остава очарован от вниманието на 15 годишното момиче , той тръгва да прави всичко за нея.
А всъщност тя е доста умна и просто го върти на малкият си пръст , използва го по какъвто начин си по иска и когато по иска.
Наскоро седнах да поговоря за това с него , защото той така да се каже се бе дистанцирал от приятелите си от мъжки пол.
Пешо така и не повярва на това , което му казах за въпросното момиче , но след време сам се убеди след като му казахме/показахме/демонстрирахме какво прави тя , когато не е с него.
Както и да е минало свършено сега , той се чуди с кого да излезе ей така на бира в парка ...
Та мисълта ми беше винаги поставяй приятелите си на 1-во място , защото именно те са тези на , който можеш да се довериш.Гаджетата идват и си отиват както сама си разбрала.Те са просто едно желание с което се задоволяваме след определено време , в много рядко случай се задържат трайно.
По думите ти разбирам , че на истина си разстроена ,но няма как така от разстояние да се помогне още повече когато не познаваш въпросният човек.В такъв случай бих излязъл да разпусна да се запозная с нови хора ида си изкарам добре за някакъв период от време.
Запознаването може да стане на безброй места : всеки с предпочитанията си
Последно редактирано от aDskisLaDur : 05-23-2013 на 20:24