Проблемът е там,че от близо година съм луда по едно момче...Бяхме заедно 8 месеца,най-прекрасните месеци в живота ми.Е,не са много, но като се има впредвид,че по цял ден бяхме заедно и само като се сетя,че всички мигове бяха прекрасни,отново ми се насълзяват очите ... Първите месеци бяха чудесни-без караници,спорове,дори без повишаване на тон.След това почнаха проблемите,и в повечето случаи аз понасях вината за каквото и да е... Исках само той да е добре...Последният месец той много се отчужди от мен.Виждахме се веднъж на седмица и на мен ми беше много гадно...Докато в един момент просто спряхме да се виждаме...Аз чаках той да ми пише,но той не го направи,за това го махнах от фейсбук...От тогава няма никаква следа от него.Разбрах,че той е продължил напред,има си нова приятелка и явно е щастлив.Знам,че и аз трябва да го направя,но просто не мога.Минаха 3 месеца откакто не сме заедно,излизам с момчета,но никой от тях не може да ме накара да изпитам и малка частица от онази тръпка.Почти всяка вечер го сънувам,опитвам да не мисля за него,но по дяволите не става...Много пъти съм била на косъм да го потърся,но ме е страх че ще ме отхвърли...Знам как се държи с бившите си приятелки и не искам да ме сполети същото