.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

След козметик ...

Здравейте! Днес бях на козметик за почистване на лицето и ми даде някакво мазило,което да намажа върху лицето и да спя с него , а преди това ми спомена за някакви трици , за поддържане на чисто лице , но не довърши .. А и аз си тръгнах и забравих да я попитам . Искам да Ви попитам знаете ли какво е това почистване с трици и как се поддържате след почистване от страна на козметик. Благодаря!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Ами почистване вечер с измиващ гел. Аз вчера ходих и ми каза момичето, че сега лятото е хубаво на 3-4 часа да си минавам лицето с тоник или с мокри кърпички за лице, защото се потим повече и се запушват порите. A иначе триците са тези : http://beautycosmetic.biz/hristina-h...ici-p-893.html
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ за какво и как се използват ?
    аз веднъж ходих за почистване на лицето при козметик и цялото
    ми се разрани и стана по-зле ;х
    сега искам да отида пак,но нещо нямам доверие на козметичките

Няма как да не ти се разрани, все пак ти го стискат и тн. А триците са за почистване.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Благодаря ти много!!! А като спомена мокри кърпи , днес ме попита с какво си почиствам лицето от грима , и и казах , че първо с мокри кърпи , после с розова вода и си слагам крем Здраве . Каза ми ,че мокрите кърпи почти нищо не помагат, а трябва гелче със Четката от гарниер пюр актив ( мисля,че така беше :Д ) за почистване на порите , защото мокрите кърпи не ги почистват добре , и крем Здраве категорично ми го забрани,тъй като той запушвал порите ...

Супер фен Аватара на Runaway11
    Това на гарниер е пълен боклук...както и цялата им серия против пъпки. Вземи си нещо не толкова агресивно като някой мус за лице или измиващия крем на билка или нещо такова

Не ползвай Гарние. Чувала съм, че измивният гел на Avène е много добър. Иначе аз съм много доволна от Regal.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Гарниера и аз не го харесвам. И аз си трия грима с мокри кърпички и след това с измиващ гел.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Не ползвай Гарние. Чувала съм, че измивният гел на Avène е много добър.
    Така е, обаче гела на Авен е 30 лв.Не ми се дават всеки път по толкова и то за продукт, с който само си миеш лицето. :/

хей момичета да ви питам за веждите на козметик ли ходите .. или го скубете сами ..защото аз ся сам на 13 оскубах ги сама и ми харесват ,но дали ще ми създават проблеми по нататък ... някои от моя клас ми казват '' защо толкова рано ги скубеш та ти си на 13 '' а други ''много са яки '' ... благодаря

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Bojidaralina Виж мнението
    хей момичета да ви питам за веждите на козметик ли ходите .. или го скубете сами ..защото аз ся сам на 13 оскубах ги сама и ми харесват ,но дали ще ми създават проблеми по нататък ... някои от моя клас ми казват '' защо толкова рано ги скубеш та ти си на 13 '' а други ''много са яки '' ... благодаря
    Че какво му е раното, 13 си е добре. Иначе аз на козметик ходя през половин година, колкото да ми пооправи формата ако има някакви поражения - иначе сама си ги скубя ;дд

благодаря ти на колко си ..и се извинявам че съм нахална ,но на коло почна да си скубеш веждите ..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Почиствам си кожата с розова вода. В момента го правя с лайкова. Все същата употреба има. Ексфолирам през ден-два със захар. Бързо порите ми се замърсяват. Със смесена кожа съм нищо, че не ми личи. Имам въпрос: кой вариант на тези трици е по добър- сухите или готовите мокри? Кои използвате от горепосочения линк?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

аз почиствам лицето си с крем ...не му знам името а ме мързи да стана да видя взех го от DM ( магазина )
    ... аз лично съм доволна този крем е за почистване след него слагам крем за изчезване на пъпките..
    иначе моята приятелка Яна използва лаландулов спирт спорет мен това в погрешно

Град
    аз почиствам лицето си с крем ...не му знам името а ме мързи да стана да видя взех го от DM ( магазина )
    ... аз лично съм доволна този крем е за почистване след него слагам крем за изчезване на пъпките..
    иначе моята приятелка Яна използва лаландулов спирт спорет мен това в погрешно
    Слаба ракия е, ако е за пъпките. По-добре да използва "Зинерит".
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

какво мислиш

Град
    какво мислиш
    Не слушай какво ти плямпат. Моите бяха много гъсти като две прави черти над очите. Нямаха форма. На 13 отидох на козметик и жената много се зарадва, че има какво да скубе, защото така можеш да променяш както си искаш формата им. Сега съм на 20 и без да ходя на козметик месец и половина имам нормално плътни вежди с форма, при това нито са дебели, нито тънки. Имаш ли нужда, отивай. Но по-добре първо попитай някой козметик дали веждите са ти за скубане.

Аз си чистя грима с тоалетно мляко сед това слагам тоник и после крем, но не винаги... За веждите не си малка, Божидаралина! Аз си ги скубя от 11-12 години защото ми бяха грозни имам приятелка, която не си ги скубе, а е на 16, просто са и хубави.. то си е до човек, предцени сама дали имаш нужда!

аз грима го трия с вада и сапун имекс,след тава слагам розова вода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си