Добър вечер .. Виждам че по форума много се заяждат повечето, и в повечето случай с право, и моля да няма такова отношение към мен :/ .. Таа разглеждам си форумчето от известно време и най-накрая се наложи да постна и аз .. Амм значи аз и приятелката ми сме нови в сексуланият живот, от около 8 месеца насам се задоволяваме един друг ( френска любов, пръсчета, и т.н. ( все още е девствена )) и тази вечер след мъничко игра с пръстче от моя страна и тя отиде в тоалетната да се измие и след като се избърса със сълфетката, на нея имаше малко кръв, и малко след това започна да я боли .. Въпросът ми е, според вас от какво може да е, защото не ми се вярва да съм я отворил, след като не е било нищо по различно от преди, даже може би по леко.. смисъл по навънка, по повърхностно я галих по срамните устни по скоро .. не е нещо кои знае кво, да си завирам ръцеете и краката ... Кажете си мнението моля .. и ако може без подигравки, че много сме се притеснили, защото и сме против отварянето с пръст ...