Здравейте аз съм момче на 16г. Принципно не харесвам насилието и не съм агресивен, не обичам скандалите и т.н. Ще бъда кратък. Става въпрос за едно момиче от моя клас, с което съученици сме вече 5 години, с нея имаме приятелски отношения и нищо повече. Преди 2 дена и писах да я попитам защо не е била на училище. Казах и какво е пропуснала и каква ни е домашната, след което си казахме ''чао'' и това беше. Днес ми пише приятеля и, заплашвайки ме, че ако и напиша още една думичка, дори и ''здравей'' ще дойде в нашето училище с ''неговите хора'' и ще ме пребие. Понеже не знаех, че тя му гадже го попитах за кое момиче става въпрос, и той ми отговори, ''че утре като дойдел ще ми покаже''.
Кажете ми към кой мога да се обърна, мисля да кажа на родителите ми понеже не им споделям много и мисля, че това е грешка. Не го познавам добре, но до колкото разбрах е човек на който не му пука от нищо и е способен на много неща. Не искам да се забърквам в неприятности с никой. Моля някой да ми даде съвет какво мога да направя. Благодаря ..
П.С. Извинявам се ако съм допуснал грешки при писането.