.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Много къси нокти. Какво да правя.

Здравейте , проблема ми е , че имам много къси нокти не ми е комплекс но не стои някакси хубаво за момиче >

Дайте ми съвет какво да правя .

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ами поддържай си ги, като пораснат си ги оформяй, лакирай се.
    Плюс това къси нокти не значи грозни нокти, стига да са добре оформени, кожичките да са най-малкото избутани пак могат да изглеждат добре.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Моите са същите ;/ а и отделно на това са много чупливи и меки, преди ползвах Маслото за нокти на Икаров и ми действаше много добре, мажех ги всеки ден и пораснаха доста

И моите са къси , меки и чупливи, че за капак имам и супер малки ръце и можеш да си представиш гледката. Мажа ги преди лакиране със заздравител - пробвала съм много - нито един не ми помага. Израснат ли малко и се чупят веднага .... пробвай и ти някой заздравител , оформи ги макар и къси.

Поддържай ги, както казаха преди мен. Ползвай заздравител, слагай си лак, оформяй ги. Къси, не значи грозни. Преди ходех с доста дълги нокти, принципно са ми здрави и си ги пускам, ама нещо ми омръзнаха и сега не са ми много дълги, така ме кефят повече.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Ами поддържай си ги, като пораснат си ги оформяй, лакирай се.
    Плюс това къси нокти не значи грозни нокти, стига да са добре оформени, кожичките да са най-малкото избутани пак могат да изглеждат добре.
    съгласна съм.... дори са симпатични

сега почвам със съветите ако искаш дълъг маникюр
    1во - няма да те лъжа,ще ти трябват поне 3-4 месеца
    2ро - първо ги пускай дълги и после ги лакирай
    3то - ако са ти меки можеш да ги мажеш с йод всяка вечер преди да си легнеш,можеш да си купиш масло за нокти на икаров и да ги мажеш всеки ден по 10-15 мин. ( 2лв) с него,можеш да си купиш балсамче на биотрейд за нокти - много съм доволна от него и да мажеш по 5-6 минути - може и по-малко,зависи колко бързо ще ти попие ( 6лв)
    преди лак ползвай винаги основа - на перфект заздравителя 3в1 и 5в1 ми харесва и един с копринени нишки,който вече не откривам по магазините ( 2.50 -3 лв)

и ако имаш време мога да ит препоръчам една маска за нокти с която се стои по 2 часа на ден
    хубава пиличка
    натъркване с лимон от време на време ( примерно 2 пъти в седмицата)
    масаж на целите ръце със зехтин
    крем за ръце - нали освен на ръцете и кожата покрай ноктите се маже и за това е полезно
    витамини - да ядеш плодове,зеленчуци и някакви комбинирани витамини можеш да си вземеш

п.с. на мен ми отне много време да си оправя ноктите.. бяха тънки,цепещи се и не можех да ги пусна... без да искам пусна маникюр някакви си 2мм и на 2-3 пръста ми се счупят... с тия грижи в момента пускам маникюр доста лесно,че дори има нужда и от скъсяване.. скоро имах маникюр 8мм,което за мен е много ( но повече не искам и да имам,не обичам прекалено дълги нокти)
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 05-25-2013 на 09:45

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    на 1-2 седмици веднъж на маникюрист, обясняваш какво искаш да постигнеш, за 2-3 месеца ще се оправят
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

В последно време си правя нещо като "отвара", която супер много ми заздрави ноктите и супер много пораснаха. Купих си Nail Beauty Oil Perfect, което разредих с няколко капки зехтин, лимон и хининова вода. Също така използвам калциев гел на Perfect, който прави ноктите силни само докато са лакирани с него. Не ти препоръчвам да използваш йод, силно оцветява ноктите. По-добре прави някакви заздравяващи процедури и през това поддържай ноктите къси, след 2, 3 месеца ще имаш силни, бързо растящи нокти Не лакирай с много слоеве лак ноктите, по-добре е да дишат за да не се напукват и изтъняват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си