.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Необясним косопад.....

Здравейте! )))))))
    Моят проблем е, че от два месеца имам много силен необясним (поне за мен) косопад. Косата ми преди това беше гъста,блестяща, а сега е останала 1/3 от нея.....Точно преди два месеца започнах да използвам новия шампоан на Pantene - Spa, защото косата ми по принцип е суха и имам нужда от хидратация. От тогава насам забелязвам този косопад. Вие мислите ли, че може да е от това?
    PS - много рядка използвам преси или маши - 1-2 в месеца максимум.

на колко си

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    да не би пък да ти липсват витамини? как се храниш, колко вода пиеш?
    може и стрес да е
    ако продължи се консултирай с лекар най-добре

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Може да е заради шампоана, да не ти действа добре, смени го с друг и виж дали резултата ще е същия, а иначе може да е причинен от стрес, рязко сваляне на тегло и т.н.

Ти като видя, че косата ти пада, не се ли замисли, че първото, което можеш да направиш, е да си смениш шампоана?
    Знам какво е да ти пада косата, преминала съм през това. Отиди на лекар, аз се оправих с хранителни добавки и сега имам силна и гъста коса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Моята фризьорка ми препоръча Себорал Форте,течност е,в шишенце,струва 2-3лв. най-много и помага,просто трябва да го използваш редовно след баня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си