- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете ми ! :(
Здравейте хора .. извинявам се ако има такива теми , но просто искам да разкажа моята история .... Така има едно момче което харесвам .. с него ходихме един път , но беше за няколко дни .. По принцип си пишем редовно и винаги на тема секс .. когато започнем да се шегуваме всичко е ОК , но когато сме сериозни той ми казва че съм малка още .. много пъти ми е казвал че ме харесва ,но трябвало да правим секс преди да тръгнем .. Аз му казах че съм съгласна но той твърди че съм малка .. а искам да се съберем пак ..
Въпросите ми са :
Как да му покажа че съм готова да правя секс с него .. ? ?
Как да си го върна обратно ?
хора адски много го харесвам и съм готова на всичко .. просто не знам как да му докажа че го обичам .. помогнете ми .. ще съм ви много благодарна ...![]()
Не се обиждай, ама като ти гледам правописа:
а) почвам да си мисля, че от секс не си имала време да седнеш и да учиш;
б) наистина си малка още и не сте стигнали до урока "пред което винаги се пише запетая"...
Едно от 2те трябва да е. А за момчето - с ръка на сърцето ти казвам: не се занимавай с такива, дето искат първо да те чукат и после да те обичат. Нещата се движат в обратна посока. Останалото е бройка и курвалък.
е добре извинявам се за правописа ми .. просто не ми е само той в главата .. а за момчето просто знам че ме обича .. но не знам защо е толкова важен секса за него
Като искаш - действаш.
Но, ако нещата не се развият по начина, по който ти искаш - обвинявай единствено себе си. Защото не можеш да съдиш другите заради твои собствени решения.
ами да така е... аз няма да съдя него . . но проблема е че не знам как да му се докажа .. той мисли че съм малка .. а аз знам че съм готова и го искам
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
благодаря .. тъпа съм била ..много хубаво съдите без да познавате ..
и може и да не е така .. аз знам че той ме обича .. просто иска и секс във връзката ни
кой на колко години е ?
Хайде да не търся "Bitch, please" - картинката... Ти явно наистина си много малка, щом разсъждаваш така... Остави ни нас. Питай приятелките ти. Онези, които те познават. Обясни им ситуацията, както я обясни на нас. Да видим те какво ще ти кажат...
той е на 16 .. ем приятелките ми не ми казват нищо.. казват че не могат да помогнат
100% даже не си ги питаланяма момиче на тия години, което ти да каже че не може да помогне, всички ще се засилят да дават "съвети"
явно те е срам даже да им кажеш, но не те е срам да пуснеш на някакъв загорял пубертет...![]()
А ти на колко си ?
аз съм на 15
и не ме е срам да ги питам .. имам една близка приятелка а тя няма опит с момчетата
Не си чак толкова малка, а възрастовата ви разлика е нормална. Или е някакъв адски моралист, или се чуди, как по-тактично да те отреже
ами може и да е второто.. не знам .. дали да го направя ?
Не прави каквито и да било саможертви, за да угодиш някому. Освен ако не си на 100% убедена, че той е готов да отвърне с равностойна саможертва. Просто няма смисъл![]()
![]()
![]()
![]()
Мило дете, не бъди толкова наивно!
Ако момчето наистина те обичаше, нямаше да ти поставя условие да правиш секс с него, за да тръгнете. А ти се излагаш адски много, като се предлагаш по този начин. Имай малко самоуважение. Момчето ти я заявило ясно за какво би те използвало и не, това не е любов, нито пък романтичната връзка, която си представяш.
не мисля че той би ме излъгал .. сигурна съм че след това ще тръгнем .. познавам го много добре
Кажи му "ще правя секс с теб, щом ме накараш да се чувствам истински обичана" и му гледай сеира после![]()
Еми твоя воля, няма да съм аз тази, която ще си троши главата и ще реве накрая.
Успех все пак и дано ти дойде ума.
Мноого си малка за сефте.Не си струва колкото и да го харесваш хах ти си на 15 години до като станеш на 17-18 вече тогава ще можеш да прецениш реално ситуации като тази. . На вашета възраст всичко е до емоции не се занимавай с такива боклуци ако те харесва няма да иска секс толкова бързо/
И да тръгнете и да не тръгнете,постъпката ти ще е напълно глупава.Не го оставяй да ти се качва на главата.Идеята на r0073x си я бива и те съветвам,ако ще се занимаваш с въпросния,да я приложиш.Но както и да е,моят съвет е да го зарежеш просто,ако наистина те харесва и иска да бъде с теб,щеше да е с теб вече и секса щеше сам да си дойде на мястото.Намери си момче,с което първия ти път няма да е просто ей така,защото той иска и ти поставя ултиматуми.![]()