- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво да правите с веждите си ? (скубане на вежди )
здр на всички искам да ви питам малко повече за скубането на веждите .. защото ги скубя отскоро ..
1.как е по добре с конец или пинсета ..
2.някои от моите приятелки ми казаха че не е трябвало още било рано а аз съм на 13 ..е след една седмица ще стана какво мислите това завист ли е
3.какво каза майка ви когато я питахте за пръв път
4.и на коло години почнахте да ги скубете
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО !!!
Значи, тъй като моите са естествено тънки, не мога да говоря от личен опит, защото не съм ги скубала, но приятелките ми казват, че е най - добре ходенето на козметик, тъй като там знаят какво да правят.
А ако решиш да ги скубеш сама, казват, че пинсетата е по - добрият вариант.![]()
1. Пинсета или поне на мене ми е лесно.
2. Еми всеки както си реши.Те не могат да те спрат. Твое си е тялото.
3. Не съм я питала.Сама прецених ,че трябва да си ги махна.Смисъл само ги взимах ,не ги оформях.И след няколко години си ги оформих.
4. Еми не знам13
Последно редактирано от Your.Passion : 05-24-2013 на 20:08
Иди на козметик най-добре. Ако сама ще си ги скубеш по-добре с пинсета, с конеца докато свикнеш да не ги направиш на нищо. Помня, че за първи път ходих на козметик на 12, ама не помня дали ми скуба веждите... и все пак предполагам някъде по това време съм започнала да ги скубя.
Последно редактирано от dream1707 : 05-24-2013 на 20:17
Здрасти![]()
По добре е с пинсета, разбира се.
Няма значение дали ще започнеш да си ги скубеш на 13,14 или 15. Важното е да се чувстваш добре ти самата. Всеки започва когато иска.
Майка ми не помня какво точно ми е казала, но настоя да отида на козметик първия път да ми ги оформи и след това сама да се махам косъмчетата, които ми растат. Аз започнах на 14 някъде. Не се притеснявай, хубаво е да си с добре оформени вежди и определено не си прекалено малка. Само не ги прави прекалено тънки!
То аз съм момче и си ги махам вече 2-3г. за мене момиче с неоформени вежди не е момиче![]()
Иначе по-добре отиди на козметик, но доказана и да разбира тя ще ти ги оформи - недей да пробваш сама да не ги усереш с една дума![]()
Азис - Хоп [music]
1. Като за оформяне на неоправяни вежди - конец. После пинсета.
2. Не е нормално някой да завижда на някого за това, че си скубе веждите.
3. Не я питах, просто отидох на козметик.
4. На 14 започнах.
Аз периодично си ходя на козметик, защото в един момент винаги ги прецаквам. Не виждам проблем да си ги скубеш, но гледай да ги правиш еднакви и не твърде тънки, защото иначе е още по-смешно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
1.Пинсета
2.не е много рано,но можеш и да изчакаш още 1-2 години
3.не съм я питала,но след като забеляза че съм започнала не беше във възторг(не че ме интересуваше)
4.Бях много малка като направих първия опит,10-11 някъде май.После спрях,защото разбрах че не е добра идея, после на 12 пак започнах защото не можех да се търпя и на 13 отидох на козметик да ми ги оформи.
здравей аз на 13 почнах да си ги скубя с пинсета - по-добре е с нея.Първият път обаче ти препоръчвам да отидеш на козметик - хем ще ти ги оформят по-добре - хем ще ти обясни козметичката ти как да си ги скубеш / ако не си много наясно нали /а за възраста няма никакво значение кога ще почнеш , предполагам повечето на твоята възраст решават да си ги скубят - като мен
![]()
1.Пинсета, разбира се, много по-лесно е.
2.Ако са прекалено гъсти и виждаш, че имаш нужда, защо пък да не скубнеш малко? И не обръщай внимание на приятелките си. Не смятам, че те проявяват завист. Може би лично мнение, но не и завист. Ако мислиш, че наистина имаш нужда, си оскуби веждите, но не до такава степен, че да заприличаш на поп-фолк певица, нали?![]()
3.Майка ми се съгласи, каза, че имам нужда.
4.На 12, защото моите вежди са прекалено гъсти и в средата, ако не ги скубя, образуват т.нар. чайка.
п.п. Бях забравила да си оскубя веждите, благодаря, че ме подсети.![]()
Никога не съм разбирала как става с конец, затова използвам пинсета. Както казаха, ти си преценяваш дали имаш нужда. За мое нещастие не питах майка ми, а направо започнах сама да си ги скубя. Тъй като не знаех как, се получи доста зле. По-добре говори с майка си да отидеш на козметик. Мисля, че бях 7 клас, когато започнах.
^^^
Бургас <3
Моят първи опит още си го спомням - на 12, точно на рожденият ми ден. Беше трагично, истински ужас направо. После обаче се научих и периодично си ги оформям с пинсета, без да ги скубя прекалено и се получава. Но вероятността да ти се получи от първият път е малка, така че по-добре говори с майка си или ходи при козметик, ако е толкова важно.
Аз не помня кога ги махнах за първи път, веждите ми винаги са били с една определена форма, която не променям, защото просто няма как- тънки и светли косъмчета, които почти не растат. Сега ги скубя веднъж на 4 месеца, мога и изобщо да не ги пипам. Чувствам се късметлийка, голяма досада е това :Д Използвам пинсета.
Everything changes, but beauty remains ...
Ако само искаш да изчистиш излишните косъмчета може и сама. На мен лично ми е по-удобно с пинсета защото съм леко непохватна и ще се направя на нищо с конеца.
Обаче за промяна на формата отиди първо на козметик, за да не съжаляваш после. Или при приятелка/роднина, на която смяташ, че можеш да се довериш. На мен сестра ми ми помогна първия път като си оформях веждите.
За години - не помня точно. Май около 12-13.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Здравей!
1.с пинсета
2.Не ги слушай "приятелките си " ,сама си прецени.
3.не съм я питала
4.не помня ,някъде към 12
Не е ли красив, не искаш ли като него, защо ти е да си скубеш веждите?