- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ами Да! любов и притеснение. . .!
Значи не знам да ли е за тук тази тема но нищо.Така .. в събота ми е балът а имам много гадна рокля.. не че е гадна а просто не е бална и се срамувам с нея да се покажа когато ни изпращат защото там ще е и едно момчеее с коетоо многоооо се харесвамее и многоо ме е срам да се покажа с рокля която не е подходяща за бал пред него ...ще зачервя бузиии ужасно че чувствам
не е превземка или нещо подобноо ;(
Е спокойно де, той младежът няма за една рокля да те отпишеДишай спокойно и си изкарай една хубава вечер без излишни притеснения.. пък ако ви е писано, и по анцуг да се появиш, пак няма да те върне
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Е, защо си си взела рокля, която не харесваш?
Иначе, не вярвам да е чак толкова неподходяща. С подходящите прическа, грим, аксекоари и маникюр, вярвам, че ще станеш дори по-стилна от някои момичета с дълги, префърцунени, неудобни бални рокли.
А на момчето едва ли ще му пука дали е бална или не, ако изглеждаш добре в нея.
Ако той те харесва, от мъжка гледна точка ти казвам, че изобщо няма да му пука с каква рокля да си, ако ще и с лозови листа да си опасана, пак ще си те харесва.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Интересно ми е защо си си купила 'гадна' рокля?
BIG DREAMS, GOOD MUSIC & EXPENSIVE TASTE ...
Господи колко си тъпа да не ти им проблемите
Защо си си купила рокля която не харесавш . Сега проблема си е твой .
Иди без рокля на бала, ако не си морж, не мисля че някой ще има против. Споко ни емъжките изобщо не си правим труда да гледаме толкова в облеклото на женските. Ако не е плашещо зле, значи всичко е наред.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Най-готините дрехи биват купувани, за да бъдат съблечени. Какво ти пука за роклята?! Имаш си бала, момчето ще е там... Той пък може да дойде по шорти. Освен това ще си оригинална - няма да си като всички!!! В днешно време това като че ли е качество, а не недостатък...