Винаги съм имала ниско самочувствие. Не съм слаба(приятно закръгленка съм), не съм и кой знае колко красива. Преди време реших, че искам да се влюбя. От една страна, за да усетя нещо ново и различно, от друга таях надеждата, че това ще ме мотивира да отслабна. Е, добре, обаче без да искам съм дръпнала опашката на дявола. Влюбих се. Чудесно! Само дето младежът, на който съм хвърлила око, е от Унгария. Бях преводач на един международен фестивал, където той участва. Утре е гала-концертът и после си тръгва. На сестра ми балът е утре, затова отказах да превеждам на закриването (демек на гала-концерта), обаче не мога, трябва да отида. Трябва да го видя. Най-тъпото е, че нищо не знам за него. Дори не сме се запознали официално. Само дето едни момичета искаха да се снимат с него, та им превеждах и го попитах кога пак ще танцуват. Не искам да изляза като вманиачена преследвачка (което за жалост не е много далеч от истината), но това е единственият ми шанс. Имам го и като приятел във фейсбук, но... А не знам дали изобщо ще ми се удаде възможност да го заговоря, понеже преди да танцуват, участниците са зад сцената. После не знам дали ще слязат долу, или ще останат там, понеже накрая ще им дават някакви награди. Пък и много ще ме е срам да го заговоря, поради проблемите ми със самочувствието. Искам да си създаде добро впечатление за мен, макар и да ми е пределно ясно, че нищо няма да се получи. Не знам, не знам, не знам. Осъзнавам, че е тъпо и безсмислено, но... не мога просто да си изключа сърцето. По дяволите. Защо той?! Изгубена съм. Не знам какво да правя.