.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Фен
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Интересно ми е на колко си години?
    на 13 съм , а ти ?

тя питаше за момичето на колко е

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Целуни го. За тръпката. И историята.
    Твърдо за с всички крайници, които имам.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

На 14 съм, в профила ми го пише.
    А, между другото, той ми отговори. После пак му писах и... не ми е отговорил. Въпреки че през цялото време беше на линия. Не пише да го е видял, но няма как да не го е видял. Ох, къде се набутах и аз. Защо ми трябваше да се занимавам с този фестивал...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Дишай. Още много такива "трепети" ще имаш. Защо се затормозяваш? Погледни го като готина история. Опитан шанс. Какво толкоз.

Повече от фен Аватара на feikk
    Хубаво е да имаш такива моменти, голям праз, че не ти е отговорил. След време много яко ше ти става за тия моменти. Тепърва ше има гадженца и мноооого любов. Изглеждаш ми супер готина и интелегентна така че не вярвам да ти е проблем някой да го оцени. ))))
    dgdg

Знам, то на теория е много лесно. И аз това си кавам всеки път, ама след пет секунди пак за него мисля. Между другото, той се сети да ми пише. Не беше за много дълго, щото имал някво контролно по испански, но на мен и толкова ми стига.
    Ще ми мине, няма как, ще срещна някой друг, но не виждам защо трябва да се измъчвам през това време. Знам, че освен няколко минутки по фейсбук, друго не мога да очаквам, така че дори това ме прави прещастлива. Друг е въпросът, че като не ми пише, се чудя какво да правя, но знам, че момчето си има собствен живот, не мога да го виня, че не ми пише. Така де, не ми е длъжен.

Страхотно е, че оценяваш другия човек, който прави дори и много малко за теб. Според мен ще си допаднете. Чувала ли си го как говори, в смисъл умен ли е, добре ли се държи и т.н. Това също е много важно! На какъв език си говорите?

На английски си говорим. Не сме общували много, но е добре възпитан и постоянно се усмихва. И гласът му е просто уникален... Мисля, че е доста интелигентен. Освен това е доста музикален, свири на цигулка и китара, пее, пише песни, танцува... Прекрасен е! (аз свиря на китара от 2 години и на пиано от 8 )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си