- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakwo mislite ??
Здравейте аз сам момиче на 17 години. Имам си приятел с които сме заедно от 7 месеца и един ден , Обичам го :* Знам че и тои ме обича ^^ всичко си казваме каде ходим, с кои говорим , какво правим и тай подобниИскам да разбера вашите мнения за това . И така ние нямаме интимни отношения още , Тои ми казва че ни е рано но аз мисля че не е това . Ами според мен следните причини са, че аз сам имала повече интимни отношения от колкото тои .
Но за мен миналото и на 2ма ни не е от значение, почти всеки в днешно време е имал интимни отношения с някои преди някоя сериозна връзка ... Аз сам готова за него искам да му се отдам, решила сам че тои е правилния човек за мен че ще прекарам, жиюота си с него искам бебе от него, тои е невероятен обичлив,грижоюен,мил, добър с мен и още какви ли не добри неща просто е чудесен :* обичм го :*
Какво мислите приятели,Твурде рано ли е да има интимни отношения в нашата връзка
Благодаря ви
![]()
Последно редактирано от dewansiko26 : 05-27-2013 на 18:58
мисля, че ще ти затворят темата, 'щото не е на кирилица.
Първо - ще е хубаво да пишеш на кирилица, маймуницата се чете по-трудно.
Второ - "wsichko si kazwame kade hodim, s koi govorim , kakwo prawim i tai podobni" - това ми изглежда страшно задушаващо..Като се видите или чуете да не си давате отчет??
Трето - "iskam bebe ot nego" - самият факт, че мислиш за това ме хвърли в тъча..Та ти си САМО на 17.
Четвърто( и за теб най-съществено) - Не, не мисля, че е рано, даже мисля, че е странно дълъг "сух" период.
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Пиш пиш пиш пиш
Не, не, не пиша.
Пишкам ти в темата просто.
Чао. И успех с карбоновото аки. Мислила ли си за име ?
Пак ли ти бе спамерченцецеце, гърненце на аки Фостата за теп
Беги от тука, кажем нещо свесно.
Тои има лоши и натрапчиви мисли от месеци, и мисля, че това е неговия и главния проблем за това.
седем месеца да няма желание да праите секс...нещо не е в ред
^ Сигурно е много грозна![]()
като сте у вас се съблечи чисто гола,седни му на скута и му кажи ... ЧУКАЙ МЕ...ако не го направи...имам лоши новини за теб..
Ах, този запек
Ще се изцапате вече
ПосрахтИ са.
Благодаря на"DisappointedDreamer"
Явно малко хора със сърце, има тук![]()
какво сърце искаш като сипеш селски обиди по всички? аз ти дадох съвет какво да направиш,ти тука ми се правиш на голяма ,ако имаш толкова смелост и нямаш запек питай си го директно,ние тука нямаме ясновидски способности
На MarkKnight пък си му е много хубаво мнението.. И как по дяволите реши, че искаш бебе от него... поживей с него известно време под един покрив и тогава прави такива сериозни заключения...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
може да не иска да легне с теб от страх да не се изложи след като си по-опитна само че просто трябва да го успокоиш да не се притеснява от това и че си с него не заради секса а заради самия него а и щом има голяма любов доставянето на удоволствие се научава много по-лесно
това за бебето засега го запази за себе си