Виж... Не знам как ще ти прозвучи (в писмен вид), но от начина, по който се изразяваш и от темата ти, оставам с впечатлението, че не си някоя разгонена идиотка, която иска да пита някакви непознати хора по форумите дали да се изчука. Твоят проблем наистина е... проблем. Имам предвид - не е толкова важно, че някой не те поглежда, но това обикновено наистина кара хората да се чувстват зле и за тях е проблем.
Може би момчето наистина изглежда добре, може наистина да ти се е случило нещото, наречено "любов от пръв поглед", но не смяташ ли, че е малко глупаво от твоя страна да преследваш опаковката на някого, който дори не те поглежда? Той явно изглежда добре, свикнал е някакви момичета да се снимат с него, да му се натискат... Свикнал е да е център на внимание и да общува с много хора, които не познава и които може би няма да види пак. Едва ли дори те е забелязал, а и да те забележи, едва ли би могло да се получи нещо между вас. Поне на мен така ми изглеждат нещата...
Опитай, дай всичко от себе си щом искаш, но лично аз бих те посъветвал да не възлагаш големи надежди на това.
Каза, че си с ниско самочувствие и че си "приятно закръгленка" и не "кой знае колко красива". ОК, да приемем, че е така, а не си втълпяваш. Не всички се раждат манекени. Не всички слизат от модните корици. Хора сме. Раждаме се, живеем, умираме. Междувременно се борим с живота и чувствата, мислите, емоциите, които ни опустошават всеки ден. Не би ли искала някой да е с теб, заради самата теб? Заради това какъв човек си... Какъвто и човек да си? Да не се налага да просиш вниманието му и да го делиш с 1 камара "обожателки"...?
На края, но не на последно място, бих искал да ти кажа, че търчейки след въпросния, показваш (дори и на него), че си просто една от многото, която пренебрегва себе си и гази самоуважението си, предлагайки сърцето си на някой, който дори няма време да ти обърне внимание. Имай достойнство! Заслужаваш малко повече от един поглед и една размазана снимка!