Ами клавиатурата ми е такава - http://www.rgbstock.com/cache1q0vTe/...00/mTuilDK.jpg , само че телефонът ми е с touch screen. Казва се Antal, но написа Amtal. Милия като го видях колко време се чуди къде е копчето за разстояние между думите... Личи си, че не го е объркал нарочно, но фактът, че не прочете какво е написал, показва колко малко го интересува. Но пък от друга страна може просто да е решил, че няма как да е объркал собственото си име.

Името му го знам от фейсбук страницата на ансамбъла, където танцува. Даже му пратих пълномощно оня ден и той прие. И въпреки това го питах за името му, първо, защото ми трябваше нещо, с което да започна разговора, и второ, защото реших, че ще е прекалено странно да му имам фейсбука без да съм го питала. Името ми във фейсбук е на кирилица, пък и той не знаеше как се казвам, така че все пак се престраших да го питам. Голяма глупост направих, не трябваше тогава да го добавям, но свърши вече. Много съм мислила тогава... Нямах търпение да му разбърникам профила.