.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

vancheto12
    Guest
    Мисля да опитаме още веднъж , ако не ме боли прекалено няма смисъл да се излагам пред лекари и така на татък ... Какво да направя той си пада по аналния ... Ще търпя все пак съм длъжна като негова жена да му давам това което му се полага ? Или не е така ?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от vancheto12 Виж мнението
    Мисля да опитаме още веднъж
    ТИ луда ли си? Как може тоя простак да ти бутне главата и да ти е приятно, много мразя такова отношение.

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    ТИ луда ли си? Как може тоя простак да ти бутне главата и да ти е приятно, много мразя такова отношение.
    +1

Повече от фен Аватара на analgin
    Мисля да опитаме още веднъж , ако не ме боли прекалено няма смисъл да се излагам пред лекари и така на татък ... Какво да направя той си пада по аналния ... Ще търпя все пак съм длъжна като негова жена да му давам това което му се полага ? Или не е така ?

ама разбира се , че си длъжна да търпиш в добро и зло , както за казали хората .. дори да те боли , да имаш наранявания и сериозни разкъсвания , ти си му давай исканото

той ще търпи а ако не слуша слагаш му един такъв и го отключваш веднъж на 3 месеца
    http://images.gizmag.com/gallery_lrg...ty-belt-1.jpeg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си