- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- притеснена
Така ... Искам да споделя нещо много сериозно и да помоля за смислени коментари без подигравки ? Та проблемът е , че вчера както обикновено с приятелят ми правих ме секс . Този път обаче решихме да разнообразим и да опитаме анално .
Лошото е , че не знам защо но той го вкара доста силно и не ме подгря а веднага забърза като при нормален секс . Съмнявам се , че с това той ме разрани тъй като 2 3 пъти при изхождане в изпръжненията ми забелязах кръв . А и се чувствам разширена когато ми се приходи до тоалетна не мога да го спра! А искам и да добавя че го правихме около половин час като с всяка изминала минута той го правеше по-бързо и "по-брутално"Какво мога да направя за да спра болките и дискомфорта при налагането да отида до тоалетната ?
Иди на лекар, ако не спре да има кръв до утре. Иначе можеш просто другия път да го правите по - леко, кажи му да внимава в началото повече.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
А , размерат на пенисът му какъв е
Малак 8 - 10 см
среден 13 18 см
голям 18- 22
мега 22+?
Я, ти намери кирилицата.
Еми аз му казах да забави и , че ме боли , но без ефект ! Натисна ми главата към леглото и забърза не се оплаквам . въпреки , че болеше ми беше приятно . А колкото до лекаря СРАМ МЕ Е ДА ИДА РАЗКЪСАНА ?
Еми щом попада в мега което е над 22 е възмойно да е разкъсал нещо по на вутре ... консултираи се с лекар . Имали сме случаи с бруталния ако мога да кайа така анален секс ... при които йена ми имаше сущите симптоми и се оказа че сам и разкусал нещо по на вутре и се лекуваше околко 2 месеца с някво мазило !!!
Човек много сам разкъсана понякога кърви без да се изхождам и трудно сядам с извинение той ме разпраПомогнете моля
Еми .. ванче аз преди бях гей и сум правил анален секс със мега размер смисъл беше му около 23~24 санта и не ме разпра .. явно си по тясна! Иди на гинеколог иначе може да умреш !![]()
Заминавай възможно най - бързо на лекар.
Човек не ме стряскай така .. Как от 1 анален секс ще умра ;( моля те кажи ми серозно !!
Как ще отида на лекар такава разпрана СРАМ МЕ Е !
Не се притеснявай аз ще те придружа !!!!!!!!!!!!!!
Лекарят няма да ти се смее. Няма от какво да те е срам. Просто отиди, за да не стане сериозно.
Мисля да опитаме още веднъж , ако не ме боли прекалено няма смисъл да се излагам пред лекари и така на татък ... Какво да направя той си пада по аналния ... Ще търпя все пак съм длъжна като негова жена да му давам това което му се полага ? Или не е така ?
Просто спри аналния секс временно, за да заздравее. Не се прави така, използва се лубрикант. Следващият път си купете, щом толкова искате. Нека да внимава първите няколко минути, докато свикнеш, после да бърза колкото си иска.
Може ли да дадеш снимка на задникът си за да видя какво е състоянието ???:*
Мажи, щом искате, с лубрикант първо, той в началото да дава леко. Това, че си му жена, не значи, че трябва да те боли. Говорете, правете го, но по - внимателно и поне 3 4 дена не правете анален, за да се оправи.
При ранички там могат да се получат гъбички, инфекции, всякакви гадости. Ако не си трол и наистина ти тече кръв от задника, отивай на лекар, колкото по-скоро, толкова по-добре.
http://prikachi.com/images/473/6149473m.jpg Нещо подобно ли е ?
Да такова е само , че доста по голямо и кърваво ;(
Лекарите са виждали какви ли не неща , надали при теб ще има нещо невиждано . Все пак не знам каква помощ очакваш от хора във форум освен да ти кажат да отидеш при специалист , тук шамани от индиански произход , знаещи специални билкови рецепти или песни за изцеление надали ще откриеш.
Нямам думи! Ти тъпа ли си?!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..