- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- притеснена
Щом има кръв значи сериозно те е наранил.Според мен иди на лекар,не се срамувай.Може по-лошо да стане и не практикувай такъв вид секс без лубрикант и предварителна дълга любовна игра!Редно е и приятелят ти да дойде с теб за подкрепа!Успех,дано всичко се нареди!![]()
той ще търпи а ако не слуша слагаш му един такъв и го отключваш веднъж на 3 месеца
http://images.gizmag.com/gallery_lrg...ty-belt-1.jpeg
Още като каза, че работата му е 22+ ми стана ясно, че темата е партенка.
леле Боже! Момиче, ти си за психиятър....Как може да правите такива неразумни неща като анален секс??? Не разбирате ли, че това е опасно, там има мускул, мястото е толкова деликатно......Нямам думи за вас.....
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Не разбрахте ли, че е трол. Оставете го да си губи времето, не го правете и вие.
Ами задника не е направен за секс, така че всеки се е отговорен за действията... а простаци мъже не знам защо търпите... тоя ако е с тебе само заради секса, зарежи го, нищо че ти мъж...
Nice try troll...
--------------------------------------------------------
Лошо няма да ти харесва по-грубо отношение ... ама не чак толкова! При тези признаци по-добре да отидеш на доктор. Няма нищо срамно. По-добре да отидеш рано, и да предотвратиш нещо по-лошо. Отделно известно време докато зарасне, не е добре да повтаряте... ако ти е мъж и те обича, ще трябва да те разбере... Ако след това решите да го пробвате отново, играйте игра ... първо се подгответе и после го карайте грубо уж тепърва започвате... ама не така от раз пак да стигнете до същото смущаващо положение.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Стига сте хранили трола бе ебати ботковците сте