- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Правилно хранене..
Здравейте хора!Значи,въпросът ми е следният:
Ходя на плуване повече от 1 месец.Искам да отслабна,но проблемът е,че като се върна опустушавам всичко което е за ядене.Независимо сладко,солено, абе всичко!И излиза,че няма полза от горенето на калории след като се тъпча като свиня..Какво трябва да ям като се върна от плуването,така че да ОТСЛАБНА?Какви видове храна?
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Повече протеин. Демек яйца, пилешко месо, сирене. Също плодове и зеленчуци, ориз, овесени ядки, бобови - грах, леща, боб.
Ходиш на плуване. Значи имаш треньор. Той да ти каже, като ти знае режима, фигурата и организма.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Това го дадох за пример. Треньорът е спортист. Един спортист държи на добрата си форма. Следователно знае как най-добре чрез определен спорт и дадени храни да поддържа най-добрата си форма, и да поддържа еднакво тегло, особено ако се е състезавал активно. Така би дал съвет относно храните, горящи най-бързо мазнините, които биха били добра комбинация с подобен вид спорт.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам как решихте,че щом ходи да плува задължително е с треньор.
За стопяване на мазнините се използват храни, богати на протеин. Стига философии, отдавна топлата вода е открита.