.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Означава ли нещо ?

Абе преди няколко години 3-4 max бях санъвала един сън и не му обърнах никакво внимание ... Преди 1 година обаче пак го сънувах и пак не обърнах никакво внимание . Обаче миналата вечер пак го сънувах и викам да питам според вас значи ли нещо ? В сънят ми искам да паркирам една колаи един мъж ми казва да паркирам на определено място . После паркира зад мен и така ми заклещва отвсякъде пътя. После води мен и хората с мен ( всеки път като го сънувам е с различни хора примерно вчера беше с приятелите ми а миналата година беше с майка ми) на едно като гробище , но само е копана и няма ковчези но има надгробни плочи . Така ни гони и ние се опитваме да избягаме от там но само бягаме наляво-надясно 9 а можем да избягаме определено имаше път ) и накрая хваща някой . Последния път обаче хвана мен ( това бше миналата вечер като сънувах) и един мой приятел имаше възможност да го олучи и нарочно не успя и онзи ме хвана и искаше да ме убие ! Според вас сънят значи ли нещо ?
    Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Приготви житото
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Глупости са това. Недей да си го слагаш много, много.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    твърде дълги изречения, тълкувай си го сама.

не разбирам от такива неща, но доколкото успях да разбера от написаното, май не си сигурна в приятелите си ..

Голям фен Аватара на JuStElly
    Неграмотно пишеш. Сънища не тълкувам, глупости са това. Сънищата ти идват от главата ти, не ти ги праща никой, споко само. Не се тормози.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си