- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- WTF..
Основата още е тук, чичева също, якудза и той.. факсмайл и тя е още тукНяма ли да мигрирате от този форум вече бе изрУди :3
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Не, аз съм на заплата, да пиша тук. Също и глобала, който обаче не го признава.
n00bs
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Илко още ли е жив ?Не сте ли му вандализирали ника все още?
![]()
Последно редактирано от go71n : 05-26-2013 на 14:10
women are people too
sometimes
women are people too
sometimes
Аз периодично минавам, щото ми е мъчно, ама тоя път нещо се застоях твърде много.![]()
*сън*
Аз тук съм на заплата и пиша коментари в подкрепа на ГЕРБ. както и в десетина други форума.
Grumpy old madman
Не слушайте фекализатора - той пак лъже. Алекс е Алекс. А Илко е баща му.
И като купим форона и стана админ, той ще го разбере окончателно.