- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздялата
Въпросът е точно, че (все още) не се знае, дали пичът е кариерист, тя му е омръзнала или има още някоя, замесена в играта.
Нека авторката прояви повече разбиране към задачите му и умората от тях, а да го "тества" като му предложи да му иде на гости. Ако я отреже, значи има нещо гнило. Колкото и да е изморен човек, все може да отдели половин-един час на любимия си и после да легне да спи![]()
Към авторката: ако беше се сетила докато сте си писали да му кажеш ти вече да ходиш при него друго щеше да е. Имам наблюдения над брат ми мен и една стабилна двойка М-29 Ж-22 та последната момчето бачкаше тежка работа и се скапваше и ходеше до момичето си само, че бяха в 1 град. Накрая му писна зе да си седи повече в нас (съквартиранти бяхме) седмица някаде момата не идваше накрая дойде и там си остана. Едвам дочаквах момента като ги намяше. А за брат ми и мен бяхме с момичета малки на по 19се даже от един край и те неискаха особено да идват при нас в наще квартири и така на татака. Даже на брат ми момата незнаеше къде живее 0_о а изкараха 3 месеца и нещо. Главния проблем за който скъсаха и той не ми го казва директо а замацано е точно тази причина, че му писна от работа на фитнес и към 21:00 при нея и после по нощите към тях понеже тя живее на общежитие с още 2 момичета
. Това всяка вечер като сметнем и парите за такси ... става олелия а пък когато той е свободен събота и неделя тя ходи на работа.
Дайте си време то ще покаже. Пича изглежда е стабилен и иска като се жени да не взима пари на заем и да си купува костюм 2ра ръка от абитуриент. За това ако се съгласи ти да ходиш при него го дръж щото едно е да си с пич дет бачка за 700 лева 5/2 едно е да си с такъв но с частен бизнес.
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Информативно - да, бил съм. И то яко. И то повече от веднъж. Точно последвалите събития ми създадоха този начин намислене. Това само информативно. А статистически - населението на планетата е около 6 милиарда. Пак статистически, жените са повече от мъжете, което означава малко повече от 3 милиарда. Дали човек със сериозен бизнес и характер няма да си намери добра, красива, умна и подходяща жена? Ами трябва да се забие точно с момичето, което му се сърди, че не я оправя преди лягане...?
Да, кариерата не е по-важна от любовта. НО (защото винаги има 1 НО), човека може да иска някой, който да му влиза в положение. Независимо дали чистиш канали или си шефче във фирмата на тати, ако си се претрепал от работа, нормално е да искаш да си починеш, а ако съществото до теб се държи като кисела лигла, лишена от ласки, това би те издразнило и ако умората ти е малко в повече ще й теглиш майните.
...Защото драги, любовта означава взаимни компромиси. Означава, да можеш да се примирш с временното неразположение, липсата на кеф или гадното настроение на човека до теб. Ако не го правиш, ако държиш на своето, ако изцеждаш, задушаваш и натякваш, това не е никаква любов и не заслужава внимание.
"любовта означава взаимни компромиси" - именно, "драги". А замислял ли си се, че на жената й е нужна ласка? И ако си влюбен ще работиш като вол и ще чакаш с нетърпение любимата ти да дойде. Явно много са те разочаровали и затова се изказваш така. Аз също съм бил влюбен неведнъж, неведнъж съм ревал (да, признавам го), но това е живота.
Неслучайно хората са казали : Любовта дава крила.
И един влюбен човек ще сияе от щастие при допира и ласката на любимия си човек, вместо да се фръцне по мъжки и да каже "сори, ама ми се спи". Айде моля ти се.
@Tsukuda_Hiroshi Остави го тоя,виж че той оспорва на пръв поглед адекватни мнения и непосредствено след това се съгласява с мнение на момиче,което граничи с идиотизма...
Не оспорвам мнение, пич. Изказвам моето. И по една страна винаги има две гледни точки. И всеки има право на мнение, което да изрази. Дали е съгласен или не. Авторката на темата може да си прецени сама, не сме ние всемогъщи, че да решаваме човешките съдбиИначе мерси за квалификацията, че съм идиот.
Ти се квалифицираш като такъв,аз имах впредвид мнението като такова и с което се съгласи,пък оспори достатъчно верни неща..
Плюс това,дано това амплоа на защитник на любовта и извисените чувства го правиш с цел да привличаш женско внимание,иначе не върви на добре работата 'пич' .
Аз от женско внимание не страдам. Имам 4-годишна връзка. Живея заедно с булката, доколко е успешно - щом се търпим значи не е крайно зле. И не виждам с кое мнения, което е идиотизъм, съм се съгласил. Питата има две страни. Нито мацката е права, че се лигави, нито пича, че обръща гръб. Това е очевидното за мен. Пък ти какво виждаш не знам![]()
Точно това се опитвам и аз да кажа вина имаме и двамата. Аз се осъзнах , че не трябваше да се държа така , но той можеше да ми каже навреме , че го измъчвам по този начин и да решим проблема без да се стига до раздяла. До колкото разбирам от негови познати и роднини още има шанс , от мен каквото зависи ще направя. Ще му кажа , че го разбирам , но и той трябва да направи усилие и да ме разбере просто имах нужда от вниманието му.
Последно редактирано от Tajnomomiche : 05-26-2013 на 20:08
Според мен остави естествения приток на нещата и каквото стане,защото става изнасилена грозна картинка иначе с познати и роднини,които да свързват нещата.
asensi_85,не съм ти психолог,за да ми разказваш личния си живот 'пич'.
Последно редактирано от sneering : 05-26-2013 на 20:13
Относно роднините и познатите те сами ми писаха , за да ми кажат , че има шанс и обмисля дали е трябвало да се разделим. Не съм занимвала никой от близките му с проблемите , но все пак се радвам , че ми вдъхнаха малко надежда. След разговора с тях ми е малко по-добре![]()
@asensi_85 Усетих се,извинявай за което..Явно съм останал с грешни впечатления. (:
Ти сигурно работиш (ако не си ученик де) в някое офисче или нещо такова айляшко... Я пробвай да станеш докер в Бургас, да товариш и разтоварваш по 10-12 часа, пък се прибери и дай "ласка" на булката... ще й дадеш... ама гръб и в страната на сънищата. Докато си се прибрал и си се изкъпал, няма да имаш сила и да вечеряш и ще се проснеш възнак като рязан турчин.
Питаш ме дали съм обичал някога. Я аз на свой ред да те питам - копал ли си ров за канал? Сменял ли си керемиди? Къртил ли си мазилка с хилти? Бъркал ли си бетон? Пренасял ли си въглища, дърва? Разнасял ли си листовки по 13 часа нон-стоп с шефа ти след теб да те гледа да не седнеш...? Щото е много лесно да си пред компютър от 9 до 17 часа и после да пъшкаш как си се скъсал от работа, примерно.
Искал е да се разделите, проблемът не е в умората и в "разстоянието", което даже го няма.
Но не ти пречи да му покажеш, че все още искаш да си с него. Опитай, дай всичко от себе си. Ако и тогава не стане, търси късмета другаде, няма да е края на света.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."