Ааааа... ама така кажи де! С това трябваше да започнеш. Гледай сега, Стелче как виждам нещата аз, като 1 средно-статистически (май е 1 дума...) мъж:
По принцип от миналото на мъжа се пада да работи, за да изкарва прехраната на семейството. На жената се пада ролята на домакиня и отглеждането на децата. Преди да са ми скочили някакви феминистки, искам да отбележа, че и за мен това разделение е глупаво, а в днешно време и ненужно. Факт е обаче, че жените се ориенрират към мъже с пари. Дори и само, за да се чувстват сигурни, че няма да умрат от глад като кучета, а и че ще има и кой и с какво да гледа децата им. Ето защо, мъжете продължават да се чувстват длъжни сами за себе си да изкарват пари и това е основния проблем на силния пол - да се докажат финансово.
Така, човека работи, изкарва пари, явно се е издигнал по някакъв начин, щом баща му му е прехвърлил бизнеса. Точно сега е момента той да се докаже и пред себе си! Да покаже на всички и най-вече на баща си, че няма да се изложи, че няма да предаде доверието, че няма да фалира... Съответно явно работи на макс, следвайки целта. И изведнъж тук се намесваш ти. Цупиш му се, защото заспивал, може и да си му помрънкала малко повече за това, че работи доста, а се виждате рядко. Погледни на нещата реално - секса си е секс, ама умората си казва и тя думата. Като разгледам нещата от този ъгъл, много правилно е постъпил човека. Мадами много, но семейния бизнес е само 1! И аз да съм (а и който и да е нормален мъж), ще зареже мацката и ще си гледам живота, работата и парите. Без да ми се обиждаш, не те включвам в това число, ама - курви бол! Все ще се намери някоя дето ще клъвне, но изтърве ли сега нещата от контрол, баща му няма втори път да му се довери!