Към авторката: ако беше се сетила докато сте си писали да му кажеш ти вече да ходиш при него друго щеше да е. Имам наблюдения над брат ми мен и една стабилна двойка М-29 Ж-22 та последната момчето бачкаше тежка работа и се скапваше и ходеше до момичето си само, че бяха в 1 град. Накрая му писна зе да си седи повече в нас (съквартиранти бяхме) седмица някаде момата не идваше накрая дойде и там си остана. Едвам дочаквах момента като ги намяше . А за брат ми и мен бяхме с момичета малки на по 19се даже от един край и те неискаха особено да идват при нас в наще квартири и така на татака. Даже на брат ми момата незнаеше къде живее 0_о а изкараха 3 месеца и нещо. Главния проблем за който скъсаха и той не ми го казва директо а замацано е точно тази причина, че му писна от работа на фитнес и към 21:00 при нея и после по нощите към тях понеже тя живее на общежитие с още 2 момичета . Това всяка вечер като сметнем и парите за такси ... става олелия а пък когато той е свободен събота и неделя тя ходи на работа.

Дайте си време то ще покаже. Пича изглежда е стабилен и иска като се жени да не взима пари на заем и да си купува костюм 2ра ръка от абитуриент. За това ако се съгласи ти да ходиш при него го дръж щото едно е да си с пич дет бачка за 700 лева 5/2 едно е да си с такъв но с частен бизнес.