- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблемът "Най-добра приятелка"
Уха... Историята ти е идеална за тийн филмче .. Бих искала да те попитам на колко години си .. като предполагам ,че си на 15 или 16 .. Виж сега лично аз не съм преминавала през такива катаклизми ,но ето го и моя съвет. Ти си страшно притеснена от факта "да не загубиш" някого .. Интересното при приятелствата е ,че те могат да се поправят (казвам го от личен опит) въпреки ,че много хора казват ,че веднъж изгубеното доверие не се връща .. дрън ,дрън ... зависи изцяло от човека. Ако вие сте достатъчно близки и наистина се считате за приятелки нищо и никой не би могъл да ви раздели. Същото се отнася е до това дали ще се карата и ще си прощавате.![]()
Тоест няма нужда да се притесняваш от това да не я загубиш стига ти да си честна с нея и да и казваш всичко.. да бъдеш себе си пред нея.. "Ако си прочел книгата ще знаеш какво пише в нея" .. Надявам се да разбираш какво имам в предвид... Ако не се постараеш да се вкараш в релси ще вземе да ти стане мания .. а това е лошо.. Намери си и друго занимание имай малко време и за себе си .. Успокой топката .. Ако не си споделила с това момиче своите притеснения го направи... Просто имай вяра,че този път няма шизофрений и големи тайни![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.