.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Проблем

Hybrid View

papugai ti da ne bi da si sirak ?! kvo e tva otnoshenie ot teb vashte da ne bi da ne sa te uchili pone malko na obnoski... vijdal sum i predi tvoi drugi komentari..ama tova che ti nikoga ne si na kef i sedish se nabursuchen si e tvoi problem ne e mqstoto da si go izkarvash pitam zashtoto ne znam i taka da e moje naistina da ne e bilo nikuv windows..ama ne e nujno da trugvash vednaga da obijdash horata se pak az ne sedq po cql den pred tozi laptop izlizam i navun tai che nqmam mn vreme da se zanimavam s takiva neshta tova che ti si po v chas bravo losho nqma ama sega..druj se malko po vuzpitano i ili mi pomagash ili vobshte ne gledai tazi tema poveche
    Последно редактирано от DJ.DrEaM : 05-26-2013 на 17:44

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DJ.DrEaM Виж мнението
    papugai ti da ne bi da si sirak ?! kvo e tva otnoshenie ot teb vashte da ne bi da ne sa te uchili pone malko na obnoski... vijdal sum i predi tvoi drugi komentari..ama tova che ti nikoga ne si na kef i sedish se nabursuchen si e tvoi problem ne e mqstoto da si go izkarvash pitam zashtoto ne znam i taka da e moje naistina da ne e bilo nikuv windows..ama ne e nujno da trugvash vednaga da obijdash horata se pak az ne sedq po cql den pred tozi laptop izlizam i navun tai che nqmam mn vreme da se zanimavam s takiva neshta tova che ti si po v chas bravo losho nqma ama sega..druj se malko po vuzpitano i ili mi pomagash ili vobshte ne gledai tazi tema poveche
    Когато искаш нещо, намираш начин. Не се оправдавай с това, че нямаш време да се научиш.
    Човека ти го каза в прав текст без заобиколки. Пък и преди да пишеш във форума, човек трябва да потърси информация в нета и поне малко да си има понятие по въпроса, който ще задава. В случая не е така... ти си в грешка, не ние. Ако беше седнал/а да видиш как се инсталира ОС нямаше да питаш. В нета е обяснено много подробно, че чак сигурно ако накарам 6 годишната ми сестра да се научи, ще го направи. Иначе сам доказваш, че IQ-то ти е много ниско, да не кажа отрицателно...
    Последно редактирано от MaGuSs : 05-26-2013 на 20:34
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си