- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за връзката между жена и жена ?
Здравейте !
Понеже напоследък си е доста актуална тази тема пък и аз имам връзка с едно момиче вече от 1година и просто ми е интересно мнението ви. Давайте ^^
приемате ли във връзката ви и момче , така както се нарича любовен триъгълник ?
На мен ми е все тая всеки може да прави каквото пожелае .
Не ме засяга особено какво правят другите. Като сте си добре така - браво на вас.
Дразни ме само парадирането със сексуалната ориентация, ама иначе, ако не се правят(ите) на интересни съм ОК с факта.
Като се обичат младите,да се вземат.
Бих протестирала единствено ако започнат да чуруликат денонощно за връзката си и не са в състояние да покажат интерес към никоя друга тема(което, като се замисля е по-типично за хетеродвойките )
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ами какво да кажа... На фона на летните ботуши, зимните сандали, мъжките поли и женските панталони... Като че ли вече ми е все тая дали виждам мъж с мъж и жена с жена... Още повече, че тези неща ги е имало от древността. Дори е било нормално самураят да има любовник. Смятало се, че така двамата се допълвали перфектно... От римляните пък идва твърдението, че мъжката любов (между мъже тоест) е по-силна от тази между мъж и жена.
Аз лично съм си хетеро-сексуален. Не ме блазни моя пол и смятам, че това е нормалния начин нещата да се случват. Имам предвид - няма размножаване, ако няма мъжки и женски индивиди. Мъжки с мъжки или женски с женски не вършат работа. Следователно... Природата си го е направила по един начин. Това, че човека е твърде емоционално същество и винаги търси да открие нещо ново, което да го разнообрази или да го накара да се почувства по-добре е другата страна на нещата. Нямам правото да съдя, но не мога да кажа, че би ми било приятно, ако един ден детето ми ми сервира, че е хомо. Ще го приема, разбира се, но няма да ми е приятно.
А вие какво мислите за връзката между момиче и момче? Забелязвам, че също е актуално, а пък и аз съм в такава връзка от известно време, та живо ме интересува мнението на останалите.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ходи с когото си поискаш, ако искаш с 3 момичета се съберете и живейте като семейство, но много ме дразни ей такова навиране в лицето, вижте ме всички аз харесвам момичета. Какво ти пука ние какво мислим?
Винаги съм се чудел на какво казвате навиране в лицето. 99% тука от темите са, че на някой не му станала... и не можал да н@ебе някоя или някоя си харесала еди кой си. Темите като тази са толкова малко, обаче по някакъв начин се навират. Ако толкова ви се навират, измислете начин да си навирате други неща. На мен не ми пречат нито лесбийките, нито гейовете. Нека се обичат и да не им пука, че на някоя незадоволена стара мома й се "навират" някъде си.
С парадирането е същото. За парадиране намирам държанието на Азис (който боготворите), на Евгени Минчев, на Сергей Станишев. Обаче да кажете на някое момиче, че ви се навира като пита за мнението ви за нея и приятелката е меко казано недостойно и проява на лош вкус.
Да, такива са темите и къде съм казала, че това ми харесва? Определено не толерирам такава показност, също като не ми харесва натискането и мляскането по пейки и спирки, писане на теми от рода "с колко си спал/а" и т.н. от хетеросексуални двойки. Тоест защо трябва да се съгласявам, когато лесбийки и гейове го правят, нали уж искат да не бъдат третирани различно? Или може би това влиза в сила, само когато на тях им изнася и се чувстват дискриминирани?
И нито съм стара мома, нито съм незадоволена, пробвай пак когато намериш други обидни епитети.
HollyGolightly, ти си третия човек от Пловдив, когото познавам - макар и само от форума и който не одобрява "мляскането по пейки". Ако можех, щях да ти дам лайк![]()
Аз лично не мога да приема мъж и мъж или жена и жена да гледат дете. Според мен то ще израстне емоционално осакатено, но това си е мое мнение. И да, парадирането с различна ориентация също не ми се нрави.
Ами според мен няма значение дали си с момче или момиче. Важното е да се обичат ;]
Аз пък съм съгласен и вярвам, че две жени биха отгледали дете правилно. Наскоро минавам по една улица нощно време и ставам свидетел на следното. Мъж и жена, пияни. В жената дете на 3-4 годинки. Тя се кара с мъжа си и го бие, защото не й дава глътка ракия. Детето реве и се дере, но никой не му обръща внимание. В такива случаи преди да дадете подобни оценки, че две жени ще осакатят детето я си помислете пак. Предпочитам да съм отгледан от хомосексуална двойка, отколкото от алкохолици и наркомани. Стига тесногръдие.
Не съпоставям семейство наркомани и семейство хомосексуални, а една нормална семейна среда и такава с членове от един пол. Повярвай ми, ако си отгледан само от жени ще усетиш липсата от мъжкото рамо, което ще ти влияе през целия живот.![]()
Така си мислиш ти. Всяко лято работя в на майка ми детската градина. В два съседни класа има момче и момиче, момчето е осиновено от двама мъже, а момичето от жени, е няма по-объркани деца от тези двете. Да, вярно винаги са чисти и спретнати, но определено си им личи, че не растат като останалите деца.
Има достатъчно разведени хора, на които децата не си виждат бащата. И пак опираме до същия въпрос и пак опираме до въпроса с тесногръдието.
Тесногръд си ти, щото си отраснал в перфектно семейство и си мислиш, че всички са като теб.![]()
Само да кажа, че в България няма как двама мъже или две жени да осиновят дете. Всъщност някой има ли досег с хомосексуална двойка, че извадихте заключенията? Защото аз имам такива приятели и никога не ме е било срам да излизам с тях. Нормални хора като всички. Мен ме интересуват приятелите като такива, а с кого си лягат изобщо не ми е работа да знам.
Чакай малко бе, като видиш, че не ти изнася и сменяш темата.
Говоря ти, че когато двама от един пол гледат ДЕТЕ, то е ЕМОЦИОНАЛНО осакатено. Не говорим, че то няма да бъде гладно, жадно, бедно, без внимание, а че то има нужда от МАЙКА и от БАЩА. И цялата тази картинка би му рефлектирала върху съзнанието един ден. А и щом едно нещо е забранено - значи има причина защо.
А това кой с кого спи и мен не ме засяга. Айде спирам да пиша, че ме ядосваш. Жив и здрав![]()