.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113
    Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ами какво да кажа... На фона на летните ботуши, зимните сандали, мъжките поли и женските панталони... Като че ли вече ми е все тая дали виждам мъж с мъж и жена с жена... Още повече, че тези неща ги е имало от древността. Дори е било нормално самураят да има любовник. Смятало се, че така двамата се допълвали перфектно... От римляните пък идва твърдението, че мъжката любов (между мъже тоест) е по-силна от тази между мъж и жена.
    Аз лично съм си хетеро-сексуален. Не ме блазни моя пол и смятам, че това е нормалния начин нещата да се случват. Имам предвид - няма размножаване, ако няма мъжки и женски индивиди. Мъжки с мъжки или женски с женски не вършат работа. Следователно... Природата си го е направила по един начин. Това, че човека е твърде емоционално същество и винаги търси да открие нещо ново, което да го разнообрази или да го накара да се почувства по-добре е другата страна на нещата. Нямам правото да съдя, но не мога да кажа, че би ми било приятно, ако един ден детето ми ми сервира, че е хомо. Ще го приема, разбира се, но няма да ми е приятно.
    По-точен отговор няма.
    Schhh! Hear the silence...

Ти нека си отраснал където си искаш, тук където съм от години им е позволено да си правят каквото си искат. В столицата на щата, където живея има повече обратни отколкото в Сан Франциско, което се води LGBT столица.
    И разбира се, че има деца, които живеят само с един родител, но това не е най-доброто, в случая говорим кое ще е най-добре за детето. Определено двама мъже или две жени не могат да осигурят всичко, от което едно дете се нуждае.
    И пак опираме до показността, кой с когото иска да си ляга, стига да не ми го вре в лицето. Аз като си имам приятел, не си лепя стикери по колата "I'm hetero", не нося тениски, които публично показват моята ориентация, нито ходя по митинги и протести.

Точно затова на запад ни гледат като туземци. И са прави. Ама сме и лицемери. Искаме европейски заплати, пътища, храни, но ако може мисленето да е ориенталско е най-добре. И все пак защо са емоционално осакатени децата на хомосексуалните. В какво се изразява различността им? Интересно ми е да знам. Защото гей дете на двама родители хомофоби не мисля, че е по-малко осакатено. Емоционално имам предвид.

За да бъда обективен ще кажа, че имам 2 познати лесбийки, но децата им са още бебета. С по-големи деца на такива родители не съм се срещал.

И май се отклонихме все пак от въпроса на създателката на темата, за което ще ни извини

Голям фен Аватара на sneering
    Детето трябва да расте с двама родители от различен пол,останалото е опит за привличане на вниманието,а продукта им ще е със сигурност по ненормален от останалите!

В педагогическата сфера има основен апетит към мъже педагози,което говори че мъжката природа доминира в растежа и възприятията на детето от неговия зародиш,женската природа пък компенсира с нейните си дадености и въпреки всичко,не се гарантира крайния успех.Камо ли някакви странни комбинации от две жени гледащи дете или двама емоционално неуравновесени мъже правещи същото...

Относно взаймотношенията им,не ми пречат и даже всяват цвят в прекалено еднаквия народ,обаче никога не мога да повярвам в това,че две хомосексуални жени ще отгледат нормален човек!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    И пак опираме до показността, кой с когото иска да си ляга, стига да не ми го вре в лицето. Аз като си имам приятел, не си лепя стикери по колата "I'm hetero", не нося тениски, които публично показват моята ориентация, нито ходя по митинги и протести.
    Обаче държиш приятеля си за ръка, целуваш го и го прегръщаш на публично място, нали?

А ако двама мъже правят същото пред теб, как ще реагираш?

Не се заяждам, просто се чудя.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Чакай малко бе, като видиш, че не ти изнася и сменяш темата.
    Говоря ти, че когато двама от един пол гледат ДЕТЕ, то е ЕМОЦИОНАЛНО осакатено. Не говорим, че то няма да бъде гладно, жадно, бедно, без внимание, а че то има нужда от МАЙКА и от БАЩА. И цялата тази картинка би му рефлектирала върху съзнанието един ден. А и щом едно нещо е забранено - значи има причина защо.
    А това кой с кого спи и мен не ме засяга. Айде спирам да пиша, че ме ядосваш. Жив и здрав
    Съгласен съм с ameli. Това е все 1 двама наркомани (без значение от пола им) да гледат дете. Докато малкото расте, гледайки как те се друсат, ще сметне, че това е нещо нормално и после никой няма да може да го убеди, че да взимаш наркотици е вредно, че води до деградация или нещо такова. Пример - децата, жертва на насилие, също стават насилници в 90% от случаите. Защо? Защото за тях да биеш някого е естествено поведение, когато си ядосан. Мама или татко са ги били, когато са били ядосани, никой не е направил нищо, за да ги спре, следователно е нормално да биеш, когато си ядосан. Проста логика... Детска, но логика.
    Същото би било и с хомосексуалните семейства. Мама и ... мама са жени. Никой не им прави забележка, значи е нормално. Или татко и татко. Все тая. А това, че въпросните родители (каквито и да са те) ще си обичат детето и ще си го гледат - не се коментира. Да, може да е чистичко и спретнато. Нахранено и със здрави обувки. Ние говорим за психиката и възгледите, които то ще изгради.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не ме засяга особено какво правят другите. Като сте си добре така - браво на вас.
    Дразни ме само парадирането със сексуалната ориентация, ама иначе, ако не се правят(ите) на интересни съм ОК с факта.
    И аз съм на това мнение. Да се обичат хомосексаулните, но да не парадират с това.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Обаче държиш приятеля си за ръка, целуваш го и го прегръщаш на публично място, нали?

А ако двама мъже правят същото пред теб, как ще реагираш?

Не се заяждам, просто се чудя.
    Не точно. Държим се за ръка, придържа ми вратата и т.н. но не се целуваме на публично място, не се натискаме по заведенията . И двамата смятаме, че връзката ни не е цирк, че да я правим толкова публична.
    Колкото до двамата мъже, виждам такива постоянно, държат си ръцете докато бутат количката в супермаркета или просто минават през мола, ами никак не реагирам. Но не ми е приятно да ги видя как са се награбили все едно се виждат за първи или последен път и около тях минават деца примерно. Както вече казах по същият начин бих реагирала и ако хетеросексуална двойка го правят това

Мега фен Аватара на tori
    Много пъти съм казвала - нямам проблем с еднополовата любов, напротив - радвам им се. Много мразя обаче навирането в очите. Пък едно дете трябва да отрасне с двама различни по пол родители и това няма нужда от коментари. Майката дава едната половна, другата е от бащата. Нещо като "тати носи, мама меси" ма не съвсем. Представете си, че едно малко момченце вижда и двете си майки да пишкат седнали и никой не го учи да ходи до тоалетна прав. Откъде ще разбере за това и как ще се научи? Изключваме опцията "ще гледа от връсниците си".

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не точно. Държим се за ръка, придържа ми вратата и т.н. но не се целуваме на публично място, не се натискаме по заведенията . И двамата смятаме, че връзката ни не е цирк, че да я правим толкова публична.
    Никога не си целувала приятеля си на публично място?
    Малко ми е трудно да го повярвам... Но хайде, ще ти дам the benefit of the doubt. Обаче масово по улиците и по заведенията се срещат двойки, които се целуват, прегръщат и по всякакъв начин показват отдадеността си един към друг.
    Проблемът е в двойния стандарт, защото ако срещнат хомосексуална двойка, която се държи по същия начин, това се възприема като натрапване на ориентацията им.
    Това по въпроса с хомосексуализма.
    Иначе и аз вярвам, че за да израсне едно дете както трябва, то има нужда и от мъжки, и от женски пример у дома.

Абе има разлика от целувка до целувка . Едно е да видиш гушната двойка на някоя пейка аз го намирам за сладурско и го правя но друго е да видиш същата двойка да се опипва по срамните части еми грозно е . Аз съм за парадирането на любовните отношения разни целувки прегръдки и закачки . Обожавам държането на ръце . Но всяко нещо се има граница .

Град
    Варна
    Ама границата я поставяте за хомосексуалистите? Аз досега не съм видяла хомосексуална двойка, който да се "пипа по срамните части". За разлика от много хетеросексуални.

Аз понеже си прознавам ,че да . Приятно ми е да видя едно хетеро двойка да се гушка и целува но ми е гнусно да видя хомо да прави така .

Не знам дали наистина вниквате в темата за децата на еднополови двойки. Все пак детето ще си има и баща и майка нали? Никога не е късно една от жените да доведе и бащата и той да научи детето на ''нормалните'' неща. Все от някой мъж ще може да вземе пример, все едно мъжете са малко. И честно казано не знам дали вие виждате във фейсбук какво става и как момичета и момчета се снимат голи,обаче на тях никой не им прави проблем,даже напротив. И децата правят секс по пейки,паркове,улици,автобу и и къде ли не.. но явно в България това е нещо напълно нормално.Но стигне ли се до две жени или двама мъже да се обичат и просто да се хванат за ръка цяла България гръмва и се възмущава..не мисля,че това е правилно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Стига да нямат правото да осиновяват деца и да не ми се бутат в очите, не ми пречат.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Пак ли тая тема ... бугарска му работа.

Бутали ви се били в лицето и парадирали, а хрумвало ли ви е, че 90% от хората обясняват наляво и надясно, включително по медиите, к'ви били обратните. Ми ... не е далеч от акъла 'що се интересуват от чуждото мнение, ама няма кой да мисли.

И по впрочем - http://lex.bg/laws/ldoc/2135472223

Интересно четиво е. Та 'сите сте престъпници, ама нейсе. Живи и здрави. Не ми се разправя.

Мега фен Аватара на Chacho
    Нямам против.

Иначе ми е интересно дали хомосекскуалните двойки правят компромиси за характера на партньора, щото бих предположил, че е много трудно да си намериш гей/лесбийка, която те кефи като личност. В смисъл, въобще не знам тия хора как и колко често се разкриват един пред друг, колко избор имат и на какво се налага да се спрат.

Ма се намират явно де.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Всъщност 90% от коментарите са "да не ми се навират в очите". Аз лично нямам обяснение що за мода е такова изказване. На мен пък ми е по-приятно да видя две момичета, хванати за ръка, отколкото навиращите ми се в очите тарикати, дето се правят на мутри и разцицорени кандидат-фолкпевици до тях. Много по-грозно ми е.

Защото е гнусно затова поне на мен

Град
    Варна
    Понятието "гнусен" има широко приложение и обикновено се характеризира с възприятието на възприемащия

Ми не знам поне на мен лично не ми харесва аз другите не знам

Мега фен
    Град
    <3
    Мисля, че ако срещна някоя достатъчно 'добра' и покриваща критериите ми, бих си се гушкала, цункала и държала за ръчичка с нея на всякъде..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от asensi_85 Виж мнението
    Аз пък съм съгласен и вярвам, че две жени биха отгледали дете правилно. Наскоро минавам по една улица нощно време и ставам свидетел на следното. Мъж и жена, пияни. В жената дете на 3-4 годинки. Тя се кара с мъжа си и го бие, защото не й дава глътка ракия. Детето реве и се дере, но никой не му обръща внимание. В такива случаи преди да дадете подобни оценки, че две жени ще осакатят детето я си помислете пак. Предпочитам да съм отгледан от хомосексуална двойка, отколкото от алкохолици и наркомани. Стига тесногръдие.
    Как съм пропуснала този епичен бисер...

Много се смях.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    и ако отгледат дете... то какви мъжки качества ще придобие, щом няма баща?

Колкото мъжки качества има всяко момче, дете на разведени родители или с починал баща. А колко мъжки качества има един открит гей, отгледан от хетеросексуални родители? Аз гледам обективно на нещата. Медалът има две страни.

Violenza - на кое се смя? Защото гледката, за която разказах не беше никак смешна. Или поне в моите очи. Напротив - тъжно е. На такова нещо може да се смее само човек с психически отклонения. Не е лошо да се провериш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си