.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    И да, при това общество, се иска доста смелост и определени качества, за да разкриеш ориентацията си и да живееш с подигравките, породени от това. Да не говорим за други последици.
    Е това наистина е смешно вече.
    Дайте да им издигнем паметници на тези смелчаги. Да ги респектираме дори, все пак не е лесно да си даваш задника, ние жените знаем.

Обществото не ги отхвърля, те самите се стремят всячески да св отличават. В днешния свят, на много малко места са наистина дискриминирани и им се налага да се крият. В България какъв им е проблемът? Гей парад ли няма? Гей клубове ли няма? По улиците не ги ли виждаме за ръка хванати? За западните държави дори няма смисъл да коментирам.

Същото може да важи и за дебелите жени. Не са ли те дори по-отхвърлени от обществото? Парад на дебелите жени да има? Да се опитват да наложат нормалността на килограмите си?

А за инвалидите какво да кажем? Цял живот гледат на тях все едно са по-малко хора и ги съжаляват. Те наистина са тези, които се нуждаят от помощ, а не циврещи хомота, молещи за внимание и уважение само заради сексуалната си ориентация.

Не са безгласни същества, не са затруднени по никакъв начин, да се оправят.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Говориш ми глупости и не мога да си обясня от какво са породени, но нейсе, всеки има право на виждането си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Violenza - от вчера те наблюдавам и направо ме изумяваш. Как от две думи и едно мнение на човека правиш генерални заключения за глобалното затопляне. Стига се излага. Да не говорим, че хората, дето имат агресия към подобни хора в повечето случай не им е чиста работата също. Чел съм и други твой коментари из форума, струваше ми се разумен човек.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Говориш ми глупости
    Ама разбира се.

Ще пусна сега някоя сълзичка за тях отхвърлените и за циганите, които трябвало да си плащат тока. Несправедлив е животът!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от asensi_85 Виж мнението
    Да не говорим, че хората, дето имат агресия към подобни хора в повечето случай не им е чиста работата също. Чел съм и други твой коментари из форума, струваше ми се разумен човек.
    Това, че не одобрявам тия изкривени представи за идеализиране на тия неоправдани душички, не ме прави неразумна.

А какво разбираш под "не им е чиста работата"?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кой ги идеализира?
    И при тях, като при всеки друг е нужна смелост. Дали си по-дебел от общоприетото, дали си анорексик, дали си нещо друго, няма значение какво си, щом се водиш "отклонение".
    И това не означава, че си нещо повече или че на теб трябва да ти е по-леко и другите да ти правят път. Нито се боря за някакви ексклузивни гей права, нито нищо, но черното си е черно, а бялото си е бяло.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, да кажем, че си българка и отиваш в чужбина. Отказват ти работа, защото си българка, не си намираш приятели, защото си българка, бият те, защото си българка. Ти излизаш на протест, че българите сте дискриминирани. Мнението на обществото за теб е, че нямат нищо против тебе, просто да не разправяш, че си от България и да не раждаш деца, щото ще са отритнати от обществото. Щото твоите протести в крайна сметка са само за да изтъкнеш, че си от някъде си, за което на никого не му пука.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Съгласна съм с емоционалното осакатяване при децата в такива семейства. Но пък и това не е задължително. Аз не мога да дам обективно мнение, нещо в мен не ми позволява. Не съм против подобни връзки, но не мога да си представя себе си в такава. Струва ми се недостатъчно, защото винаги (лично аз) съм имала нужда от мъжественото присъствие в живота ми, което не мисля, че мога да го получа от другаде освен от МЪЖА до мен. Това е. Иначе, който е намерил щастието по такъв начин, желая му само още щастливи мигове. :3

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И аз съм окей, стига да не ми натрапват ориентацията. Само че под натрапване разбирам да си пробват късмета с мен.
    Ето това е и моето мнение. Щом им е приятно да си дават дупетата на хора от същият пол да го правят.но моето е за други работи.Е, най-вероятно не би ми станало хич приятно ако се влюбя яко в някое момиче и в един момент тя ми изръси нещо от рода на: "Готин си пич,но аз съм лезбийка" и може и да ги поплюя малко тези с различната ориентация,но затова няма да са виновни те, а моите си възприятия подчинени на временната ми емоция.Хванали сте се за гей парадите много хора.Да нямало.Е, какво като има.Те са си като едно отделно общество.По този начин могат да се запознаят с много себеподобни и да се харесат без да рискуват да попаднат на някой хетеро дето няма да е много толерантен и ще ги помлати от бой заради признанието им.Нима майките дето протестират за майчински и се събират на групи парадират,че са майки.Нима зърнопроизводителите, таксиджийте,полицаите лекарите парадират,че са такива? Това е просто техният начин за свръзка и протест срещу неодобряващото ги обществено мнение.То отвреме навреме има и хетеро сбирки за най-дълга целувка например дето ги излъчват по новините.И какво? Някой да е хванал да пребива участниците там? Не. Пък на гей парадите не е като да не трябва да ги пазят повече полицаи от тях самите,защото някои не им се кефели поради не знам си какви прични.Дай тогава ние самите да си направим една бойна групичка срещу обвързани двойки и да въдворяваме ред.Не става така.И да, може да са всякакви и сред тях има всякакви хора,но поне са имали силата да се преборят с обществото мнение,което притиска и обработва всеки да си признаят какви са вместо да се женят/омъжват за хора от противоположният пол без чувства само за да излъжат обществото какви са всъщност.

Относно децата.Там въпросът е малко сложен,защото след години тези деца тепърва ще израстват,но често каквото се вижда в семейството се прехвърля на поколението и занапред и даденото дете може дори да няма желание да пробва нормалното за нас,защото може да му се струва също толкова гадно и невъзприемчиво както хомотата за доста хетерота.
    Отделно тези деца може и да са подложени на доста по-голям тормоз.Децата могат да са много гадни особено ако поради някаква причина си те набележат.Изпитвал съм го и на собствен гръб.Отделно в случая ще слушат подигравките на мама и тати за ненормалните родители на тяхното връстниче и окрилени от "респектиращото" им мнение ще се постараят да направят живота на тяхното връстниче колкото се може по черен. Та така.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-28-2013 на 12:31
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Обществото не ги отхвърля, те самите се стремят всячески да св отличават. В днешния свят, на много малко места са наистина дискриминирани и им се налага да се крият.
    http://www.youtube.com/watch?v=JIDy2HPQLbs

Вижда ли ти се нормално 300 хиляди души да излязат да протестират срещу нещо, което ни най-малко не ги засяга ....

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Вижда ли ти се нормално 300 хиляди души да излязат да протестират срещу нещо, което ни най-малко не ги засяга ....
    А също и доста кървавият парад в Сърбия през 2001 година, на който до видео трудно може да се стигне както и в много други страни.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Нормално или не, тяхно право си е. А и това е протест против гей браковете, а не против самите тях, има разлика.

Добре, да кажем, че си българка и отиваш в чужбина. Отказват ти работа, защото си българка, не си намираш приятели, защото си българка, бият те, защото си българка. Ти излизаш на протест, че българите сте дискриминирани. Мнението на обществото за теб е, че нямат нищо против тебе, просто да не разправяш, че си от България и да не раждаш деца, щото ще са отритнати от обществото. Щото твоите протести в крайна сметка са само за да изтъкнеш, че си от някъде си, за което на никого не му пука.
    Чачо, през всичко това, с изключение на този така обсъждан бой (шансът да изнасилят сама жена вечер е доста по-голям от това да пребият гей, ама хайде, щом така натъртвате на това конкретно), съм минала. Квартира са ми отказвали, защото съм българка, нищо че кожата ми е доста по-бяла от на средната италианка, че и косата ми е светлоруса. Колеги също тактично са ме избягвали, защото съм българка. Питали са ме как така съм толкова бяла, нали моите сънародници били все черни. Знаеш ли какво им е мнението за нас? Че сме всичките цигани престъпници, те това са видели от нас, няма какво друго да си мислят. Та, не е като да не съм се чувствала дискриминирана по един или друг начин в чуждо общество. Само дето не рева наляво и надясно колко е несправедлив света към мен и не бързам първата ми дума, запознавайки се с някого, да е "здравей, аз съм българка, да знаеш!!!".

Мега фен
    Протест против най-обикновена справедливост е това.
    http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...0L0078:en:HTML
    Ето ти я евродирективата.
    Търсят си правата хората. Какво нередно би могло да има в това. От друга страна не знам да има модерна държава, в която е законно/редно/нормално една група граждани на съответната държава да изискват законова дискриминация спрямо друга такава. Грозно е просто ... нечовешко е. Като ситуацията в Б-я с циганите. С разликата, че циганите поне по закон не са в подобна ситуация.
    Последно редактирано от Auriss : 05-28-2013 на 22:22

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Нормално или не, тяхно право си е. А и това е протест против гей браковете, а не против самите тях, има разлика.

Чачо, през всичко това, с изключение на този така обсъждан бой (шансът да изнасилят сама жена вечер е доста по-голям от това да пребият гей, ама хайде, щом така натъртвате на това конкретно), съм минала. Квартира са ми отказвали, защото съм българка, нищо че кожата ми е доста по-бяла от на средната италианка, че и косата ми е светлоруса. Колеги също тактично са ме избягвали, защото съм българка. Питали са ме как така съм толкова бяла, нали моите сънародници били все черни. Знаеш ли какво им е мнението за нас? Че сме всичките цигани престъпници, те това са видели от нас, няма какво друго да си мислят. Та, не е като да не съм се чувствала дискриминирана по един или друг начин в чуждо общество. Само дето не рева наляво и надясно колко е несправедлив света към мен и не бързам първата ми дума, запознавайки се с някого, да е "здравей, аз съм българка, да знаеш!!!".
    Този в Сърбия, за който споменах, а и в много други страни е именно против тях
    Иначе и ти сама го каза.Не можеш да слагаш всички под общ знаменател и да съдиш от няколко човека за всички,за цели нации(както доста хора го правят) или пък за хора с различна сексулана от общовъзприетата за нормална ориентация.
    Иначе ти като се запознаеш с някой може и въобще да не споменаваш,че си българка,че даже и да излъжеш,че си италианка или поне да натъртиш,че такава се чувстваш.Въпрос на избор е все пак.Едни се гордеят,че са българи и не изпускат да споменат навсякъде държавата ,че даже и родният си град.Пък други се срамуват от мястото където са са се родили и хората, с който са отраснали и предпочитат по възможност да избегнат тези въпроси

ако сте против връзките между 2 момичета, спрете да размятате куро на такива клипчета :v

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Протест против най-обикновена справедливост е това.
    Търсят си правата хората. Какво нередно би могло да има в това. От друга страна не знам да има модерна държава, в която е законно/редно/нормално една група граждани на съответната държава да изискват законова дискриминация спрямо друга такава. Грозно е просто ... нечовешко е. Като ситуацията в Б-я с циганите. С разликата, че циганите поне по закон не са в подобна ситуация.
    Ама както едните могат да си търсят правата, така другите имат правото да протестират срещу това, ако не са съгласни и особено ако смятат, че това ще повлияе по някакъв начин.
    Утре и педофилите ще тръгнат да си търсят правата, и тях ли ще защитавате, 'щото са различни, онеправдани и отхвърлени от обществото?

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Иначе ти като се запознаеш с някой може и въобще да не споменаваш,че си българка,че даже и да излъжеш,че си италианка или поне да натъртиш,че такава се чувстваш.
    Супер малоумното е това. Не понасям такива хора. Никога не ме е било срам, че съм българка, никога не съм го крила, никога не бих и го крила. Въпросът беше, че си казвам ако ме питат, а не натъртвам на това без да са ме питали дори.
    Както и да е, това си е отклонение от темата.

Мега фен
    за кво спорите? Много ясно ,че на хората с отклонения им е по-трудно да се справят и да бъдат равно приети в обществото.Факт си е.. Нищо против никой нямам. Гей парада не ми е приятен, защото до колкото знам - той не е това, което трябва да бъде, ами се оприличава на проституция . 1 път годишно нямам против да се прави.
    Против съм целия вселенски строй, ма тва е друг нерешим въпрос :Д

Мега фен
    Ама както едните могат да си търсят правата, така другите имат правото да протестират срещу това, ако не са съгласни и особено ако смятат, че това ще повлияе по някакъв начин.
    Утре и педофилите ще тръгнат да си търсят правата, и тях ли ще защитавате, 'щото са различни, онеправдани и отхвърлени от обществото?
    Не съм съгласен. ЕС не е САЩ и свободата на словото, колкото и хубаво нещо да е, тук Е ограничена при условие, че е просто хейт. Не можеш просто да излезеш и да се обявяваш ЗА дискриминацията. В държави като Германия и в затвора ще те вкарат. В България също се санкционира подобно поведение.
    Що се отнася до педофилите - винаги ми е било чудно някой като излезе с подобно сравнение. Как изобщо намираш връзка между двете ? Едните са отговорни пред закона, работещи и допринасящи за общото благо граждани, които просто искат равноправие пред закона. Другите малтретират деца !??? В смисъл ... връщаме се обратно на тема 'ако не вреди никому, значи не е твоя работа'. Доста се опитаха да докажат, че гей браковете ще се отразят негативно на обществото, но досега ничие предсказание не се е увенчало с успех. Същото и с осиновяванията. Не ти ли говори нещо това ?

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Важно е щастието , честно казано аз приемам да гледам мъж с мъж и жена с жена , даже ще си ги подмина .Това което искам да кажа е че изобщо не ме вълнува , но нямам и нищо против различните връзки - ако са щастливи да са си заедно бе аз самата дори имам такива наклонности такаче мога да кажа ,че за мен няма нищо странно в това :ДДДД

Супер фен Аватара на mayaaa
    Мен не ми пречат, даже ме кефят.
    Един малко малоумен страничен въпрос (или нещо такова). Знам, че е малко лично, ама винаги се чудя от къде ги намирате тези. Смисъл аз не съм срещала би, лесбийка, гей. Да предположим, че аз съм такава и доби да намеря друг човек със същите "сексуални интереси" шансът да ми допадне е много по-малък. Не знам дали ми разбра малоумното изказване.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Няма как да дадеш по-точен пример..
    Хората не излизат на улицата за да се показват само.Те излизат,защото искат нещо.Когато драга ми Violeza започнат да те отхвърлят всеки ден заради това с кой спиш и кой обичаш,тогава ми говори толкова уверено
    Колко коментари съм чела,как хомосексуалността е болест.Как дори някой може да си помисли такова нещо ? Това е нещо нормално още от дълбока древност просто малко хора го осъзнават и приемат. Някъви ограничени и нездравомислещи хора ще ми казват как едва ли не съм болна защото съм влюбена в жена?!?! Думи нямам. Честно казано не мога да повярвам,че има хора които са толкова ограничени,че не приемат нищо.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Един малко малоумен страничен въпрос (или нещо такова). Знам, че е малко лично, ама винаги се чудя от къде ги намирате тези. Смисъл аз не съм срещала би, лесбийка, гей. Да предположим, че аз съм такава и доби да намеря друг човек със същите "сексуални интереси" шансът да ми допадне е много по-малък. Не знам дали ми разбра малоумното изказване.
    Напоследък дори в България има гей барове,който не съм посещавала,защото ми се струва леко глупаво .Лесно е да срещнеш някой когато си такъв.А ако не можеш рано или късно правилния човек те намира.
    Последно редактирано от Safo : 05-28-2013 на 18:26

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    значи зависи от възпитанието до определена степен ,защото познавах един, който беше отгледан от 2 жени и се обличаше с женски дрехи, гримирваше се, правеше се на гей, но
    след известно време си признаваше ,че е не е.. и такива му неща
    и съжалявам за баща ти ..
    Неееее... Баща ми си е жив и здрав. Просто не израснах с него. Разделени са с майка ми и докато да стана на 22-23, не го бях виждал с години. В най-важните моменти не беше до мен: рождени дни, първи учени дни, завършвания...Когато ме биеха в даскало... Иначе си го обичам. Сега вече дори живее при мен. Но... СЕГА...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Неееее... Баща ми си е жив и здрав. Просто не израснах с него. Разделени са с майка ми и докато да стана на 22-23, не го бях виждал с години. В най-важните моменти не беше до мен: рождени дни, първи учени дни, завършвания...Когато ме биеха в даскало... Иначе си го обичам. Сега вече дори живее при мен. Но... СЕГА...
    Добре , но не мисли ,че всички неща биха били различни, дори баща ти да е бил с вас. Това за боя в училище е можело дори въобще да не си му бил споделял от срам. А първия учебен ден въобще не си го помня. Знам ,че ти е било гадно, но това ти го казвам за лично успокоение, че присъствието на баща не означава непременно по-щастливо детство

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Знам ,че ти е било гадно, но това ти го казвам за лично успокоение, че присъствието на баща не означава непременно по-щастливо детство
    Аз пък мога да ти гарантирам, че за дете без баща означава. Отстрани е лесно да се каже, но ако сте на мястото на х друго ще приказвате.
    Иначе ще съм доволна, че дадох началото на такава ожесточена дискусия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си