Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
Ами какво да кажа... На фона на летните ботуши, зимните сандали, мъжките поли и женските панталони... Като че ли вече ми е все тая дали виждам мъж с мъж и жена с жена... Още повече, че тези неща ги е имало от древността. Дори е било нормално самураят да има любовник. Смятало се, че така двамата се допълвали перфектно... От римляните пък идва твърдението, че мъжката любов (между мъже тоест) е по-силна от тази между мъж и жена.
Аз лично съм си хетеро-сексуален. Не ме блазни моя пол и смятам, че това е нормалния начин нещата да се случват. Имам предвид - няма размножаване, ако няма мъжки и женски индивиди. Мъжки с мъжки или женски с женски не вършат работа. Следователно... Природата си го е направила по един начин. Това, че човека е твърде емоционално същество и винаги търси да открие нещо ново, което да го разнообрази или да го накара да се почувства по-добре е другата страна на нещата. Нямам правото да съдя, но не мога да кажа, че би ми било приятно, ако един ден детето ми ми сервира, че е хомо. Ще го приема, разбира се, но няма да ми е приятно.
По-точен отговор няма.