Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
http://www.youtube.com/watch?v=JIDy2HPQLbs

Вижда ли ти се нормално 300 хиляди души да излязат да протестират срещу нещо, което ни най-малко не ги засяга ....
Нормално или не, тяхно право си е. А и това е протест против гей браковете, а не против самите тях, има разлика.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
Добре, да кажем, че си българка и отиваш в чужбина. Отказват ти работа, защото си българка, не си намираш приятели, защото си българка, бият те, защото си българка. Ти излизаш на протест, че българите сте дискриминирани. Мнението на обществото за теб е, че нямат нищо против тебе, просто да не разправяш, че си от България и да не раждаш деца, щото ще са отритнати от обществото. Щото твоите протести в крайна сметка са само за да изтъкнеш, че си от някъде си, за което на никого не му пука.
Чачо, през всичко това, с изключение на този така обсъждан бой (шансът да изнасилят сама жена вечер е доста по-голям от това да пребият гей, ама хайде, щом така натъртвате на това конкретно), съм минала. Квартира са ми отказвали, защото съм българка, нищо че кожата ми е доста по-бяла от на средната италианка, че и косата ми е светлоруса. Колеги също тактично са ме избягвали, защото съм българка. Питали са ме как така съм толкова бяла, нали моите сънародници били все черни. Знаеш ли какво им е мнението за нас? Че сме всичките цигани престъпници, те това са видели от нас, няма какво друго да си мислят. Та, не е като да не съм се чувствала дискриминирана по един или друг начин в чуждо общество. Само дето не рева наляво и надясно колко е несправедлив света към мен и не бързам първата ми дума, запознавайки се с някого, да е "здравей, аз съм българка, да знаеш!!!".