- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за връзката между жена и жена ?
Ходи с когото си поискаш, ако искаш с 3 момичета се съберете и живейте като семейство, но много ме дразни ей такова навиране в лицето, вижте ме всички аз харесвам момичета. Какво ти пука ние какво мислим?
Винаги съм се чудел на какво казвате навиране в лицето. 99% тука от темите са, че на някой не му станала... и не можал да н@ебе някоя или някоя си харесала еди кой си. Темите като тази са толкова малко, обаче по някакъв начин се навират. Ако толкова ви се навират, измислете начин да си навирате други неща. На мен не ми пречат нито лесбийките, нито гейовете. Нека се обичат и да не им пука, че на някоя незадоволена стара мома й се "навират" някъде си.
С парадирането е същото. За парадиране намирам държанието на Азис (който боготворите), на Евгени Минчев, на Сергей Станишев. Обаче да кажете на някое момиче, че ви се навира като пита за мнението ви за нея и приятелката е меко казано недостойно и проява на лош вкус.
Да, такива са темите и къде съм казала, че това ми харесва? Определено не толерирам такава показност, също като не ми харесва натискането и мляскането по пейки и спирки, писане на теми от рода "с колко си спал/а" и т.н. от хетеросексуални двойки. Тоест защо трябва да се съгласявам, когато лесбийки и гейове го правят, нали уж искат да не бъдат третирани различно? Или може би това влиза в сила, само когато на тях им изнася и се чувстват дискриминирани?
И нито съм стара мома, нито съм незадоволена, пробвай пак когато намериш други обидни епитети.