.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Мега фен Аватара на ameli
    Аз лично не мога да приема мъж и мъж или жена и жена да гледат дете. Според мен то ще израстне емоционално осакатено, но това си е мое мнение. И да, парадирането с различна ориентация също не ми се нрави.

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Аз лично не мога да приема мъж и мъж или жена и жена да гледат дете. Според мен то ще израстне емоционално осакатено, но това си е мое мнение. И да, парадирането с различна ориентация също не ми се нрави.
    Аз пък съм съгласен и вярвам, че две жени биха отгледали дете правилно. Наскоро минавам по една улица нощно време и ставам свидетел на следното. Мъж и жена, пияни. В жената дете на 3-4 годинки. Тя се кара с мъжа си и го бие, защото не й дава глътка ракия. Детето реве и се дере, но никой не му обръща внимание. В такива случаи преди да дадете подобни оценки, че две жени ще осакатят детето я си помислете пак. Предпочитам да съм отгледан от хомосексуална двойка, отколкото от алкохолици и наркомани. Стига тесногръдие.

Цитирай Първоначално написано от asensi_85 Виж мнението
    Аз пък съм съгласен и вярвам, че две жени биха отгледали дете правилно. Наскоро минавам по една улица нощно време и ставам свидетел на следното. Мъж и жена, пияни. В жената дете на 3-4 годинки. Тя се кара с мъжа си и го бие, защото не й дава глътка ракия. Детето реве и се дере, но никой не му обръща внимание. В такива случаи преди да дадете подобни оценки, че две жени ще осакатят детето я си помислете пак. Предпочитам да съм отгледан от хомосексуална двойка, отколкото от алкохолици и наркомани. Стига тесногръдие.
    Така си мислиш ти. Всяко лято работя в на майка ми детската градина. В два съседни класа има момче и момиче, момчето е осиновено от двама мъже, а момичето от жени, е няма по-объркани деца от тези двете. Да, вярно винаги са чисти и спретнати, но определено си им личи, че не растат като останалите деца.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от asensi_85 Виж мнението
    Как съм пропуснала този епичен бисер...

Много се смях.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си