.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Мега фен Аватара на ameli
    Чакай малко бе, като видиш, че не ти изнася и сменяш темата.
    Говоря ти, че когато двама от един пол гледат ДЕТЕ, то е ЕМОЦИОНАЛНО осакатено. Не говорим, че то няма да бъде гладно, жадно, бедно, без внимание, а че то има нужда от МАЙКА и от БАЩА. И цялата тази картинка би му рефлектирала върху съзнанието един ден. А и щом едно нещо е забранено - значи има причина защо.
    А това кой с кого спи и мен не ме засяга. Айде спирам да пиша, че ме ядосваш. Жив и здрав

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Чакай малко бе, като видиш, че не ти изнася и сменяш темата.
    Говоря ти, че когато двама от един пол гледат ДЕТЕ, то е ЕМОЦИОНАЛНО осакатено. Не говорим, че то няма да бъде гладно, жадно, бедно, без внимание, а че то има нужда от МАЙКА и от БАЩА. И цялата тази картинка би му рефлектирала върху съзнанието един ден. А и щом едно нещо е забранено - значи има причина защо.
    А това кой с кого спи и мен не ме засяга. Айде спирам да пиша, че ме ядосваш. Жив и здрав
    Съгласен съм с ameli. Това е все 1 двама наркомани (без значение от пола им) да гледат дете. Докато малкото расте, гледайки как те се друсат, ще сметне, че това е нещо нормално и после никой няма да може да го убеди, че да взимаш наркотици е вредно, че води до деградация или нещо такова. Пример - децата, жертва на насилие, също стават насилници в 90% от случаите. Защо? Защото за тях да биеш някого е естествено поведение, когато си ядосан. Мама или татко са ги били, когато са били ядосани, никой не е направил нищо, за да ги спре, следователно е нормално да биеш, когато си ядосан. Проста логика... Детска, но логика.
    Същото би било и с хомосексуалните семейства. Мама и ... мама са жени. Никой не им прави забележка, значи е нормално. Или татко и татко. Все тая. А това, че въпросните родители (каквито и да са те) ще си обичат детето и ще си го гледат - не се коментира. Да, може да е чистичко и спретнато. Нахранено и със здрави обувки. Ние говорим за психиката и възгледите, които то ще изгради.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Съгласна съм с емоционалното осакатяване при децата в такива семейства. Но пък и това не е задължително. Аз не мога да дам обективно мнение, нещо в мен не ми позволява. Не съм против подобни връзки, но не мога да си представя себе си в такава. Струва ми се недостатъчно, защото винаги (лично аз) съм имала нужда от мъжественото присъствие в живота ми, което не мисля, че мога да го получа от другаде освен от МЪЖА до мен. Това е. Иначе, който е намерил щастието по такъв начин, желая му само още щастливи мигове. :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си