.
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И аз съм окей, стига да не ми натрапват ориентацията. Само че под натрапване разбирам да си пробват късмета с мен.
    Ето това е и моето мнение. Щом им е приятно да си дават дупетата на хора от същият пол да го правят.но моето е за други работи.Е, най-вероятно не би ми станало хич приятно ако се влюбя яко в някое момиче и в един момент тя ми изръси нещо от рода на: "Готин си пич,но аз съм лезбийка" и може и да ги поплюя малко тези с различната ориентация,но затова няма да са виновни те, а моите си възприятия подчинени на временната ми емоция.Хванали сте се за гей парадите много хора.Да нямало.Е, какво като има.Те са си като едно отделно общество.По този начин могат да се запознаят с много себеподобни и да се харесат без да рискуват да попаднат на някой хетеро дето няма да е много толерантен и ще ги помлати от бой заради признанието им.Нима майките дето протестират за майчински и се събират на групи парадират,че са майки.Нима зърнопроизводителите, таксиджийте,полицаите лекарите парадират,че са такива? Това е просто техният начин за свръзка и протест срещу неодобряващото ги обществено мнение.То отвреме навреме има и хетеро сбирки за най-дълга целувка например дето ги излъчват по новините.И какво? Някой да е хванал да пребива участниците там? Не. Пък на гей парадите не е като да не трябва да ги пазят повече полицаи от тях самите,защото някои не им се кефели поради не знам си какви прични.Дай тогава ние самите да си направим една бойна групичка срещу обвързани двойки и да въдворяваме ред.Не става така.И да, може да са всякакви и сред тях има всякакви хора,но поне са имали силата да се преборят с обществото мнение,което притиска и обработва всеки да си признаят какви са вместо да се женят/омъжват за хора от противоположният пол без чувства само за да излъжат обществото какви са всъщност.

Относно децата.Там въпросът е малко сложен,защото след години тези деца тепърва ще израстват,но често каквото се вижда в семейството се прехвърля на поколението и занапред и даденото дете може дори да няма желание да пробва нормалното за нас,защото може да му се струва също толкова гадно и невъзприемчиво както хомотата за доста хетерота.
    Отделно тези деца може и да са подложени на доста по-голям тормоз.Децата могат да са много гадни особено ако поради някаква причина си те набележат.Изпитвал съм го и на собствен гръб.Отделно в случая ще слушат подигравките на мама и тати за ненормалните родители на тяхното връстниче и окрилени от "респектиращото" им мнение ще се постараят да направят живота на тяхното връстниче колкото се може по черен. Та така.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-28-2013 на 12:31
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си