Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
Не съм съгласен. ЕС не е САЩ и свободата на словото, колкото и хубаво нещо да е, тук Е ограничена при условие, че е просто хейт. Не можеш просто да излезеш и да се обявяваш ЗА дискриминацията. В държави като Германия и в затвора ще те вкарат. В България също се санкционира подобно поведение.
Що се отнася до педофилите - винаги ми е било чудно някой като излезе с подобно сравнение. Как изобщо намираш връзка между двете ? Едните са отговорни пред закона, работещи и допринасящи за общото благо граждани, които просто искат равноправие пред закона. Другите малтретират деца !??? В смисъл ... връщаме се обратно на тема 'ако не вреди никому, значи не е твоя работа'. Доста се опитаха да докажат, че гей браковете ще се отразят негативно на обществото, но досега ничие предсказание не се е увенчало с успех. Същото и с осиновяванията. Не ти ли говори нещо това ?
Пълна свобода на словото никъде няма, а и по-добре. И си противоречиш. За гейовете трябвало да има свобода, пък за "хейтърите" не.
А сравнението е напълно уместно. Педофил =! насилник. Той може просто да се самозадоволява гледайки деца, без да посегне никога. Е, в такъв случай, какъв е проблемът?
И как стигна до извода, че гейовете СА " отговорни пред закона, работещи и допринасящи за общото благо граждани"?
Голямо идеализиране, голямо чудо.

Да ви имам огромното желание да се изявявате като супер широкоскроените хора, приемащи всичко.

Safo, елементарните приказчици относно ограничените хора си ги спести. И, я ми изкоментирай снимчицата, която си пуснала. Супер интересното ми е да чуя как я разбираш.