.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Защо стана така?!

Здравяйте,искам да ми кажете защо стана така,значи на 6 май ми дойде и ми свърши на 11 ти май ,винаги когато ще ми идва първо ми почва с тъмно кафяво червеникаво и след това почва ,днеска на 26ти отново имам такова всеееедно ще ми идва пак и ме болят яйчниците .. (девствена съм )

на колко си?

на 15 преди 2 години ми дойде за пръв път ..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Чела съм, че е възможно по време на овулация да има зацапване, но на мен не ми се е случвало.Но са ме понаболявали яйчниците по време на овулация. Можешдапосетиш гинеколог, ако се притесняваш толкова.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на Slobbery
    Само не разбрах защо темата е в раздел СЕКС..

~

на 15 си => си в пубертета, нормално е да ти се случва ако ще те успокои и на мен ми се случи преди 2-3 години, отскоро посещавам гинеколог и мога да ти кажа, че съм напълно здрава, така че според мен не трябва да го вземаш под внимание още повече, че ако много се притесниш и го приемеш навътре, може наистина от това, че си си го втълпила, да вземеш да хванеш някоя болест ..

Повече от фен Аватара на analgin
    На тази възраст е нормално цикълът ти да е нередовен , може да ти дойде два пъти в един месец , може да ти прескочи и тн. , ако си толкова притеснена отиди на гинеколог

Нормално е,все пак настъпват промени в организма ти.Съзряваш и затова имаш и болки,ще свикнеш.При всяка менструация има лека болка или дискомфорт зависи от човека.Няма страшно,ако все пак се притесняваш, иди на лекар да ти дадат нещо,докато свикнеш с цикъла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си