.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: EOS Lip Balm

EOS Lip Balm

Хей ^_^
    Някой знае ли дали в България се продават тези балсамчета?
    Бих убила за едно

Мега фен Аватара на strawberry88
    Няма ги в България.

може ли да се поръчат от някой сайт

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да.

линк ако може?

Супер фен Аватара на Runaway11
    Нали знаеш, че това вътре е просто вазелин и нищо особено.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз пусках тема за тях. Две поръчки от ибей ми се провалиха. Бяха ми подарили едно и определено не е какъвто и да било вазелин. Смисъл качеството явно е по-добро или не знам, но освен, че ми хидратира устните , може да издържа и около 6 часа,без да съм пила, или яла през това време. Зимата на -15 бях с него и устните не ми се напукаха. Мисля, че не си въобразявам.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    определено не е какъвто и да било вазелин. Смисъл качеството явно е по-добро или не знам, но освен, че ми хидратира устните , може да издържа и около 6 часа,без да съм пила, или яла през това време.
    Маааай преувеличи леко. И аз имам 2 такива, не са нищо особенно.
    На всичкото отгоре топчето или топката или както щете го наричайте е доста твърда и на едно мазане мажеш като луд и изхабяваш голямо количество, отделно на мен ми стой максимум 30-мин/1час.

Авторке ако наистина искаш да си ги взимаш, не заради марката и формата, а за да се грижиш за устните ти, то по-добре си вземи тези:
    http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...e+%2Caps%2C409

Даже са и по-ефтини.

Аличе
    Guest

Smile

Da no nali znaesh che kogato svurshi mojem da si napravim novo a i horata go iskat zashtoto hidratira mnogo imeno za tova che ima vuzelin vutre a i che e mnogo udoben za nanasqne

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Оф ся ми се прииска пак да си зема...моето кучето го изяде,защото даже самата опаковка има аромат..

Мега фен Аватара на tori
    Никога не съм си вземала такова, но на старата Нивея ѝ изтича срока скоро та ще я хвърля и ми трябва нещо ново. Това е без някакви блясъци и цветове, нали? И няма вкус на вазелин? Щото имам боров за херпеси, заболекаря ми ми каза да си взема такова, за да си пазя вече изранилите се, НО има отвратителен вкус. И къде мога да си намеря такова - ДМ и Лили предлагат лиги? Щот Бейбилипс-а на една аверка не ме грабна въобще... А и съм виждала едни на Импала, които като им помирисах тестерите, предизвикаха позиви за повръщане. :дд

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Никога не съм си вземала такова, но на старата Нивея ѝ изтича срока скоро та ще я хвърля и ми трябва нещо ново. Това е без някакви блясъци и цветове, нали? И няма вкус на вазелин? Щото имам боров за херпеси, заболекаря ми ми каза да си взема такова, за да си пазя вече изранилите се, НО има отвратителен вкус. И къде мога да си намеря такова - ДМ и Лили предлагат лиги? Щот Бейбилипс-а на една аверка не ме грабна въобще... А и съм виждала едни на Импала, които като им помирисах тестерите, предизвикаха позиви за повръщане. :дд
    Препоръчвам ти Зима, по - различен е, но е страшно хубав.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не съм ги срещала

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз от фейсбук страница го поръчах. https://www.facebook.com/EosLipBalmBulgaria/?fref=ts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си